Вучић завршио посјету Бриселу вечером са Мишелом

Предсједник Србије Александар Вучић састао се нешто послије 20 часова са предсједником Европског савјета Шарлом Мишелом.

Србија 26.04.2021 | 20:44
Вучић завршио посјету Бриселу вечером са Мишелом

Мишел је за предсједника Србије и делегацију из Београда организовао радну вечеру у у Бриселу.

Овим се завршава и дводневна посјета предсједника Србије сједишту ЕУ.

Претходно се Вучић састао са предсједницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен, европским комесаром за проширење Оливером Вархељијем и шефом дипломатије ЕУ Жосепом Борељом.

Основне теме разговора предсједника Србије са највишим званичницима ЕУ биле су убрзање евроинтеграције Србије, инфраструктурни пројекти и изградња пруге Београд –Сјеверна Македонија, као и наставак дијалога са Приштином.

Очекује се да се Александар Вучић поново нађе у Бриселу 11. маја, за када је планирана нова рунда дијалога о нормализацији односа Београда и Приштине.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ВУЦИЦУ

26.04.2021 20:47

Свака теби цаст прави си предсједник обисо си цео свијет разговарас са многим целницима свијета док се ови наси возе у хеликоптерима да оду у сопинг и купе ста им треба а од тебе цекају вакцине и све остало сто обицан народ нема од тога користи док су нам ови лопови на власти хвала ти за све сто си уцинио за сав народ поносни смо сто постојис зивио ти нама ако богда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аца

27.04.2021 02:03

Браво ти га!