Vučić završio posjetu Briselu večerom sa Mišelom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se nešto poslije 20 časova sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom.

Srbija 26.04.2021 | 20:44
Vučić završio posjetu Briselu večerom sa Mišelom

Mišel je za predsjednika Srbije i delegaciju iz Beograda organizovao radnu večeru u u Briselu.

Ovim se završava i dvodnevna posjeta predsjednika Srbije sjedištu EU.

Prethodno se Vučić sastao sa predsjednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem i šefom diplomatije EU Žosepom Boreljom.

Osnovne teme razgovora predsjednika Srbije sa najvišim zvaničnicima EU bile su ubrzanje evrointegracije Srbije, infrastrukturni projekti i izgradnja pruge Beograd –Sjeverna Makedonija, kao i nastavak dijaloga sa Prištinom.

Očekuje se da se Aleksandar Vučić ponovo nađe u Briselu 11. maja, za kada je planirana nova runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

(Tanjug) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

VUCICU

26.04.2021 20:47

Svaka tebi cast pravi si predsjednik obiso si ceo svijet razgovaras sa mnogim celnicima svijeta dok se ovi nasi voze u helikopterima da odu u soping i kupe sta im treba a od tebe cekaju vakcine i sve ostalo sto obican narod nema od toga koristi dok su nam ovi lopovi na vlasti hvala ti za sve sto si ucinio za sav narod ponosni smo sto postojis zivio ti nama ako bogda

ODGOVORITE
Name

Aca

27.04.2021 02:03

Браво ти га!