Бијељина: Саслушани проблеми грађана

Након Дана отворених врата у Градској управи Бијељине, током којих је јуче 90 грађана изнијело своје проблеме и потребе, саопштено је да се велики број њих жалио на незапосленост.

Република Српска 25.04.2021 | 12:50
Бијељина: Саслушани проблеми грађана

Из Градске управе је најављено да ће у току године бити расписани јавни конкурси за запошљавање и да ће се инсистирати да најквалификованији и најсавјеснији људи добију посао, да то буду једини критеријуми за ступање у радни однос.

Грађани су долазили и са идејама за унапређење привредног амбијента и олакшање услова за осамостаљење у предузетништву.

"У наредном периоду биће снижене комуналне таксе за одређене привредне дјелатности, како би у условима пандемије распоредили терет и што равномјерније поднијели кризу", наведено је у саопштењу.

Као један од циљева у интересу грађана и увођења комуналног реда истакнуто је да градске инспекције и комунална полиција, у сарадњи са републичким инспекцијским органима и Полицијском управом, реагују одмах по пријави или откривању незаконитости.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Андроид

25.04.2021 13:21

Као граданин овог града да замолим градску управу..да ријеши проблем ,бициклиста да означи ,једну страну тротоара јер улицом је заиста тешко,само саоб.знаковима обиљежити.Забранити да се пси шетају по парку.јер то треба за дјецу.и људе који не воле сусрет са псима.Нисам противник паса ,али треба мјесто само за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

25.04.2021 15:39

Је ли ико спомињао депонију?

ОДГОВОРИТЕ