Bijeljina: Saslušani problemi građana

Nakon Dana otvorenih vrata u Gradskoj upravi Bijeljine, tokom kojih je juče 90 građana iznijelo svoje probleme i potrebe, saopšteno je da se veliki broj njih žalio na nezaposlenost.

Republika Srpska 25.04.2021 | 12:50
Bijeljina: Saslušani problemi građana

Iz Gradske uprave je najavljeno da će u toku godine biti raspisani javni konkursi za zapošljavanje i da će se insistirati da najkvalifikovaniji i najsavjesniji ljudi dobiju posao, da to budu jedini kriterijumi za stupanje u radni odnos.

Građani su dolazili i sa idejama za unapređenje privrednog ambijenta i olakšanje uslova za osamostaljenje u preduzetništvu.

"U narednom periodu biće snižene komunalne takse za određene privredne djelatnosti, kako bi u uslovima pandemije rasporedili teret i što ravnomjernije podnijeli krizu", navedeno je u saopštenju.

Кao jedan od ciljeva u interesu građana i uvođenja komunalnog reda istaknuto je da gradske inspekcije i komunalna policija, u saradnji sa republičkim inspekcijskim organima i Policijskom upravom, reaguju odmah po prijavi ili otkrivanju nezakonitosti.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Android

25.04.2021 13:21

Kao gradanin ovog grada da zamolim gradsku upravu..da riješi problem ,biciklista da označi ,jednu stranu trotoara jer ulicom je zaista teško,samo saob.znakovima obilježiti.Zabraniti da se psi šetaju po parku.jer to treba za djecu.i ljude koji ne vole susret sa psima.Nisam protivnik pasa ,ali treba mjesto samo za njih.

ODGOVORITE
Name

Mitar

25.04.2021 15:39

Je li iko spominjao deponiju?

ODGOVORITE