Блиједи Реал поново разочарао, тешко до титуле

- Послије новог кикса и ремија на свом терену са Реал Бетисом 0:0, Реал Мадрид тешко може да рачуна на титулу, једино уз бројне киксеве Атлетика и Барселоне у финишу сезоне.

Фудбал 25.04.2021 | 08:56
Блиједи Реал поново разочарао, тешко до титуле

Синоћ су одигране четири утакмице Ла Лиге, а пало је само пет голова, као да су стријелци отишли на одмор.

Реал јесте био бољи од Бетиса, који за 90 и кусур минута ниједном озбиљније није угрозио гол Мадриђана, али и поред тога што су имали иницијативу, пулени Зинедина Зидана су створили свега три прилике.

Једну је имао Лука Модрић, а преостале двије Родриге, од којих једном затресао пречку, и то је све из овог меча. Реалу дефинитивно титула клизи из руку.

Елће је минималним тријумфом против Левантеа, и то голом Лукаса Бојеа макар привремено побјегао из зоне испадања.

У преостала два сусрета није било побједника. Реал Ваљадолид је дочекао Кадис и по 14. пут ремизирао ове сезоне. Могли би ремији да га коштају испадања, јер су први испо црте у овом тренутку, а повели су голом Оскара Плана у 14. минуту, док је бод гостима из Андалузије донио Кала у 64. минуту.

Исти резултат је био и у двобоју Валенсије и Алавеса, гдје су гости освојили велики бод у борби за опстанак. Голови су пали у посљедњих десет минута.

Повео је Алавес преко Џона Гуидетија у 84. минуту, а бод Валенсији је спасао Хосе Гаја у 89. минуту.

Ривали Реала у борби за титулу - Барселона и Атлетико имају данас два тешка гостовања. Каталонци ће на ноге одличном Виљареалу, док ће Мадриђани у госте увијек неугодном на свом терену Атлетику у Билбао, који је недавно изгубио два финала Купа Краља - за прошлу и ову сезону, од баскијског ривала Реал Сосиједада и Барселоне.

Ла Лига - 32. коло:

Елће - Леванте 1:0 

Реал Ваљадолид - Кадис 1:1

Валенсија - Депортиво Алавес 1:1

Реал Мадрид - Реал Бетис 0:0

Недјеља:

14:00 Уеска - Хетафе 

16:15 Виљареал - Барселона

18:30 Селта - Осасуна

21:00 Атлетик Билбао - Атлетико Мадрид

Понедјељак:

21:00 Еибар - Реал Сосиједад

Табела: Атлетико Мадрид 73, Реал Мадрид 71, Барселона, 68, Севиља 67, Реал Сосиједад и Реал Бетис по 50, Виљареал 49, Гранада 42, Осасуна 40, Атлетик Билбао, Селта и Леванте по 38, Кадис 37, Валенсија 36, Хетафе и Депортиво Алавес по 31, Елће 30, Реал Ваљадолид 29, Уеска 27 и Еибар 23 бода.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар