Режим је већ мјесецима у тоталној медијској дефанзиви

Додиков Режим ангажовао лажног свједока Николу Алексића да најави рушење породичне куће Драшка Станивуковића; Владо Ђајић наставља да “бриљира”, уз малу помоћ „стимуланса“ бијеле боје.

Република Српска 25.04.2021 | 07:23
Режим је већ мјесецима у тоталној медијској дефанзиви

Пише: Слободан Васковић

1.

Режим је већ мјесецима у тоталној медијској дефанзиви. То је потврдио и сам Милорад Додик, наводећи да се његова странка врло лоше сналази у свијету друштвених мрежа. За Додика је тај свијет тренутно „имагинарни и виртуелни“. 

Очигледно да он још није свјестан да би тај свијет за њега могао постати врло врло стваран, негдје у октобру 2022. године, јер је за очекивати да он тада буде у лисицама спроведен у неки од КПЗ-ова.

 2.
Додик је након дебакла на протеклим локалним изборима најавио ангажовање стручне агенције која ће бити задужена за промовисање „Црвене Секте“ на друштвеним мрежема. 

Избор је пао на маркетиншку агенцију „Еупхориа“, чији је власник Борис Удовичић, Додиков Удо Шуго Бот. Ангажман је, подразумијева се, плаћен новцем грађана Републике Српске.

3. 

Да је еуфорични Удо Шуго Бот, монструозни породични насилник, почео да ради свој посао, показује мноштво лашних профила на друштвеним мрежама, отворених у протеклих мјесец дана. Они сви редом нападају опозиционе лидере. 

Ипак, ради се о узалуд баченим парама, јер је пројекат лажних профила, осмишљен у глави Уде Шуге Бота, постао предмет спрдње по друштвеним мрежама.

4. 

Нема сумње да је ангажовање поменутог потпуно промашена прича, која се већ сада режиму обија о главу. 

Међутим, то није тренутно највећи проблем за Додика. Пуно више штете за Режим причињавају медијски наступи кадрова „Црвене Секте“. Дугогодишња негативна селекција кадрова и полтронизам, довели су СНСД до ситуације да та странка тренутно нема чак ни осредњег функционера који би могао отићи у неку емисију, а да се притом не обрука и себе и Додика.

5.

Најбољи примјер за то је Владо Ђајић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука. 

Он је, 22.04.2021. године, у једној емисији на РТРС-у, изјавио, вјеровали или не, сљедеће: "Имам велику подршку и ријешеност Милорада Додика да и он неке ствари промијени и да се врати изворним принципима СНСД-Милорад Додик, а то је праведност, поштење, рад и образовање". 

6.

Тиме је Ђајић јавности буквално обзнанио да је његов шеф неправедан и непоштен те да промовише нерад и необразовање. Да будем искрен, Ђајић је рекао истину, од које ће Додика бољети глава најмање наредних седам дана, али првенствено из разлога што је он тај који је Ђајића инсталисао на чело бањалучког одбора.

7.

Да „стимуланси“ које у све већим количинама конзумира Ђајић итекако дјелују, показује још неколико његових бисера у истој емисији: Ђајић прво тврди да је он направио Клинички центар у Бањалуци, иако је исти изграђен давне 1979. године. Након тога, Ђајић јавности презентује свој план да од Бањалуке направи најбољи град на Свијету, на шта је сваки коментар сувишан.

8.

На Ђајићеву срећу, требало је чекати само дан како би јавност сазнала да у оквиру „Црвене Секте“ постоји и већи идиот од њега. 

У петак 23.04.2021. године, на АТВ-у, телевизији чији је један од сувласника Миле Радишић Клен, гостовао је Никола Алексић, сада већ чувени лажни свједок и монструм. Алексић је познат као режимски полтрон, а његов специјалитет су лажна свједочења против партијских колега, о чему сам писао у више текстова.

9. 

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, прије десетак дана је изјавио да га ништа неће спријечити у намјери да сруши нелегално играђени дио коцкарнице „Кајак“, у власништву криминалне породице Радишић. 

То је очигледно понукало Милета Радишића Клена да предузме контраофанзиву против Станивуковића. 

За тај план Клену је био потребан идиот који је довољно умно ограничен да иступи у јавност и најави рушење породичне куће Станивуковића. 

Избор је на крају пао на Алексића, којег је Министроид Сребренка Голић удомила у своје министарство. 

Морам признати да је Голићка врло „намазан“ играч, јер је умјесто себе у ватру гурнула умног патуљка Алексића, који ће то схватити тек када након општих избора, а можда и прије, буде у лисицама одвођен из Голићкиног министраства.

10.

Алексић је у емисији на АТВ-у суштински најавио рушење породичне куће Драшка Станивуковића. 

Уз видну трему, Алексић је безуспјешно покушавао да састави бар три просто-проширеније реченице. За разлику од њега, водитељка је била за нијансу правно поткованија, па је покушавала да Алексића кроз 19 врло мучних минута наводи на прави колосијек. 

У завршници, Алексић је, уз малу помоћ водитељке, прво потврдио да породична кућа Станивуковића има издату грађевинску и употребну дозволу, да би он након тога констатовао да се ради о бесправно изграђеном објекту. 

Нема сумње да је Алексић, поред тога што је идиот, и очајан правник. Морам признати да је Игор Радојичић добро и прошао, с обзиром да му је монструм Алексић био савјетник за правне послове.

11.

Иако је Алексић током гостовања неколико пута поменуо Закон о легализацији бесправно изграђених објеката, он је пропустио да цитира члан 2 тог закона, у којем је на врло једноставан начин, разумљив чак и умним патуљцима попут њега, објашњено шта подразумијевају појмови „легализација“ и „бесправни објекат“.

12.

Иако садашњи градоначелник не познаје лично Алексића, то би и њега и јавност требало подсјетити о каквом криминалцу се ради. 

Овдје ћу издвојити само неколико најинтересантнијих детаља из криминалног опуса поменутог: Алексић је својевремено, као помоћник Правобраниоца РС, учествовао у нелегалном отуђењу земљишта у власништву Града Бањалука (случај „Марија Варница“). 

Спашавајући себе од кривичног поступка, Алексић је лажно пријавио МУП-у РС неколико службеника РУГИП-а, који су за сада неправоснажно ослобођени оптужбе. За вријеме док је био савјетник за правне послове Игора Радојичића, Алексић је „са стране“ одрађивао за тајкуне бројне нелегалне послове. 

13.

Ту прије свега мислим на издавање грађевинских дозвола без испуњености законских услова, те лобирање да Град Бањалука не изјављује жалбе у предметима у којима су судови донијели одлуке на штету Града Бањалука, а у корист тајкуна.

14.

Главни сарадник у тим пословима Алексићу је био адвокат Љубиша Драгичевић, познат и као главни експонент грађевинске мафије. 

15.

Ништа мање занимљив није ни детаљ да је Алексић зет Бране Човичковића, чувеног батинаша и фалсификатора. Нови градоначелник би требао да истражи колико је новца Град Бањалука, за вријеме док је Алексић био Радојичићев савјетник, извојио за ЖКК „Млади Крајишник“, који је Човичковић претворио у свој приватни клуб.

хттп://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 32

Оставите коментар
Name

Професор Окултис

25.04.2021 06:14

Невјероватно има градјевинску и употребну а није претворио пољупривредно у градјевинско земљисте. Јако битан документ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

замисли

25.04.2021 07:04

неко ти изда пасос а немас лицну карту...после казес јако битан документ лицна

Name

Велики блек

25.04.2021 07:43

Е нек си им рекао, зарадио си сендвич. Пусти Горицу и Игора да пустоше буђжет.

Name

Ре

25.04.2021 08:11

И како је добио дозволе? Ко му је дао? Претходне администрације. Кога кривиш?

Name

Ре

25.04.2021 08:21

Па зар има оваки олоса уСНСД знам да има пола неписмени али оваки ретарда о бозе.

Name

Валерија Бојаниц-Гргиц

25.04.2021 08:52

Када це главна полуга криминала у РС, прецедница Зељка и предсједавајуци БиХ, Додик, бити стављени пред одговорност и процесуирани?

Name

Дејан

25.04.2021 11:31

Бице русења

Name

Нисам

25.04.2021 17:11

олос,нисам у СНСД-у,нисам ретард а сто се тице писмености боље да обратис пазњу како си написао свој коментар.

Name

Калиновик

25.04.2021 06:49

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

25.04.2021 06:53

Милокрад

Name

Ре

25.04.2021 06:58

Додик јесте готов, њему спаса нема, цека се само трен када ће да му ставе лисице на руке.

Name

Висе нас је

25.04.2021 06:57

Шта реци на ово сами ботови резимски нека им је Бог драги на помоци ... Драшко будући председниче ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он

25.04.2021 12:35

Да само се цека тај моменат кад Бурле буде одвођен са лисицама на рукама.... код нас цијела варосица пеце јањице и прасице тај дан и да га цујемо како це да пјева " не може нам нико ниста......" , олос и крадљивац вриједних Икона....

Name

Урош

25.04.2021 07:20

Секташи брзо сви идете у затвор.Маму вам црвену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗВОЈ ОД ЗАДУЗЕЊА.

25.04.2021 08:30

ЛАЈЕТЕ НА ХЕПИУ И ТИ НЕВЕНЕ,ГАЛИЈАСЕВИЦУ И ПЕРИСИЦУ.ЗАСТО НЕ КАЗЕТЕ ДА ЈЕ ДРАСКО РАЗОТКРИО ЛОПОВЕ У РЕПУБКИЦИ СРОСКОЈ.

Name

Ре Развој од задузења

25.04.2021 09:12

Бас тако. Онај Невен сто удара зене у пролазу и остали резимски полтрони, стварно је одвратно ста ти људи прицају и раде.

Name

Јаффа

25.04.2021 07:39

Миле је наша црна, најцрња историја. Надам се да је готов. Само још да вратимо покрадено. Тек тада би било праведно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош

25.04.2021 07:44

Човјек је луд неписмен мутав изгубљен боже ти нас спаси оваквих будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

25.04.2021 07:50

Напријед Драшко. Више нас је. Готов је. Промјене су стигле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

25.04.2021 07:50

Каква је ово проститутка и покварена млада жена.Мислим да је она болесна и пакосна.Јел вам то све секташи што имате против Станивуковића баш сте прозирни и болесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

25.04.2021 08:01

Све то знају ГРАДАНИ БАЊАЛУКЕ а то је осјетио и МИЛОРАД ДОДИК па му је зато и РЕЈТИНГ ОПАО У ГРАДУ НА ВРБАСУ јер незна ста му ПРВИ САРАДНИЦИ РАДЕ ИЗА ЛЕДА и ово је све истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

25.04.2021 08:01

Показаце им ДРАСКО,ЈЕЛЕНА И ВУКАН једва цекамо 22

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гогиц 99

25.04.2021 08:03

Вец задња 2 мјесеца СНСД сендвицарски погон ради пуном паром на ФБ

ОДГОВОРИТЕ
Name

4д за Гогиц 99

25.04.2021 12:48

Какви друзе ботови,ја нисам никада гласао за Додика,не треба ми сендвич,никоме то не треба ,ово је 21 век,цитам коментаре,наравно вецина се не објављује,после свега знам да је трисиц због сукоба са додиком омаловазио Србе,по коментарима које ова новинарска багра бе објављује,све висе оних који би гласали за опозицију неце због бн,нека ми ови клосари објасне сто објавите твз РС,а не објавите није твз,логично мрзе РС

Name

Љиља

25.04.2021 08:15

Када бих знали косто нису свјесни стаје тихи спаваца у иституцијама који цекају 22,који се не експонирају по порталима због себе,само прсте и цитају разне бљувотине о Драдку,и цекају 22,Драско ниси ни свјестан коју подрску имас али ТИХУ,МУДРУ,ти ЈЕЛЕНА И ВУКАН..пуно пуно запослени,који сваки дан гледају њихову неправду сто се нагомилака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

25.04.2021 08:27

Само постени кадрови да воде народ драско јелена вукан

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗВОЈ ОД ЗАДЕУЗЕЊА.

25.04.2021 09:05

РЕПУБКИЦИ СРПСКОЈ СУ САДА ПОТРЕБНИ ПОСТЕНИ ПОЛИТИЦАРИ,ПА ИАКО НАПРАВЕ НЕКУ ГРЕСКУ,НЕМА ВЕЦЕ ИЗДАХЕ ИД ИНЕ КОЈУ ОРОВОДИ СНСД НА ЦЕКУ СА ДОДИККМ,КОЈИ ЗАДУЗУЈЕ ПЕТУ ГЕНЕРАЦИЈУ А СВИЈЕ БОФАТСТВО СИРИ КАО РИМСКУ ИМОЕРИЈУ.ЗССТО СРБИЈАНСКИ МЕДИЈИ О ТОМЕ СУТЕ.ОПОЗИЦИЈА САД КАО НИКАД ДИСАД ИМА КВАЛИТЕТНЕ ЈАДРИВЕ ДА СТАНУ НА ПУТ ОВОМ ЛОПОВКУКУ И ПОВЕДУ ОВАЈ НАРОД У ОРАВОМ ПРАВЦУ.ДА НИЈЕ КИРОНА УБИЛА НЕКЕ ПОЛИТИЦАРЕ НЕБИ НАРИД НИ ЗНАО СТА СУ СЕ НАКУПИЛИ ДИК НИСУ ДОСКЕ ОСТАВИНСКЕ РАСОРАВЕ.СВЕ ОСТАЈУ МИЛИОНИ НАСЉЕДНИЦИМА.ДОДИКОВИ САРАДНИЦИ.СЛУЦАЈ У БИЈЕЉИНИ И УГКЈЕВИКУ,ЗНА НАРОД О КОМЕ СЕ РАДИ И ТАКО ДАЉЕ.И ИМАТЕ ОБРАЗА ДА СЕ ЈАВЉАТЕ.

Name

Тако је брате мој

25.04.2021 09:11

И несиц!

Name

МЕНАГЕР

25.04.2021 08:43

Рекох ја да власт својим поступцима ради сама против себе а да Вукан Јелена и Драско требају радити само против непријатеља у својим редовима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сион

25.04.2021 08:57

АтВ трази новинаре,то свакако није цудно .Кад задњи изадје из зграде ,исту треба окадити тамјаном И темељно оцистити ,да би из ње изасао сав .... не могу то написати ....фуј...мрзитељи свог народа ! Сви би требали одговарати за своје гадости .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

25.04.2021 09:45

Одличан текст, сажет и врло јасан! Тачка 6 је врх врхова, а и тачка 7 није далеко од тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

321

25.04.2021 10:27

И да се градјани сазиве са тим да им не припада њихово... Излазак на улице је неизбјезан, нити власт има легитимитет репресије (полицијски опсти криминал, правосудно племе, порески изврситељи ,... нико), нити народ изговор да их не позатвара... Да је смисла и здравог разума, поглавник би гарантовао својом имовином и из затвора, за историјско вазно задузење... А иста средства преусмјерити у реалан сектор... све остало је свакодневни инстант стимуланс... Зивио поглавник...

ОДГОВОРИТЕ