Карацев послије три и по сата срушио Новака!

Новак Ђоковић није успео да се пласира у своје треће финале на Србија опену.

Тенис 24.04.2021 | 21:30
Карацев послије три и по сата срушио Новака!

Руски тенисер, Аслан Карацев, трећи носилац турнира, приредио је велико изненађење, победом од 7:5, 4:6, 6:4 после три сата и 27 минута игре.

Тако се 28. играч света реванширао Ђоковићу за пораз у полуфиналу Аустралијан опена.

Много осцилација у игри, припуштених прилика за Новака, на крају, и Карацев је играо добро у најважнијим моментима и резултат је такав какав је, други Новаков пораз од почетка сезоне.

После Еванса у Монте Карлу, сада је изгубио и од Карацева у Београду. Уопште није деловало да ће ићи тако за најбољег играча света.

Као и у претходна два меча на турниру, одмах је на старту меча успео да направи брејк и поведе са 3:0.

Карацев је био стегнут, правио је доста грешака, али је убрзо успео да успостави ритам и зада огромне проблеме шампиону Аустралијан опена.

После 3:0, Карацев је успео да врати брејк и дође до 3:3. У наредна два гема, и један и други су морали да спашавају брејк лопте.

После 4:4, видели смо три узастопна брејка, Рус је први пут сервирао за сет на 5:4, али је Новак вратио брејк, да би потом опет изгубио свој сервис.

Имао је и у том 12. гему шансу, стигао до три брејк лоптем али је Карецев све издржао и потом после 70 минута игре стигао до 7:5 и почетног сета.

Као и у првом сету, Новак је одмах успео да направи брејк и то у другом гему за 2:0, али је тенисер из Владикавказа одмах узвратио рибрејком, 2:1.

И том четвртом гему, Новак је имао нови низ прилика, чак четири, али је Карацев успео да одоли и изједначи на 2:2.

(Б92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јебо Новака

24.04.2021 20:24

Трчкара за лоптом тамо вамо... Зарађује хљеб без мотике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.04.2021 07:14

Тако је свака част на коментару. Идиоти су они којиму дају паре отетет и опљачкан од радничке класе, а радници су истерани на улицу нека умру због новака.

Name

све јасно

25.04.2021 02:46

Само цасни људи знају да цијене Новака Дјоковица и кад губи ил побједјује / Новаце ти си легенда бас и зато сто те Н Е Л Ј У Д И неволе јер си ти бас оно сто и јесте и треба да буде П Р А В И а и постени Србин ког мрзити могу ал постоват морају Надасве моралан си и Б О С Н А те и воли и постује М А Л О ЛИ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

25.04.2021 04:22

Неби било логично да Новак Ђоковић освоји турнир који се игра на његовим теренима, гдје му је брат директор турнира. Ионако је конкуренција на турниру била испод просјека ,још да је Новак био побједник сопственог турнира, е то би била лакрдија, трчеразредна.

ОДГОВОРИТЕ