Karacev poslije tri i po sata srušio Novaka!

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u svoje treće finale na Srbija openu.

Tenis 24.04.2021 | 21:30
Karacev poslije tri i po sata srušio Novaka!

Ruski teniser, Aslan Karacev, treći nosilac turnira, priredio je veliko iznenađenje, pobedom od 7:5, 4:6, 6:4 posle tri sata i 27 minuta igre.

Tako se 28. igrač sveta revanširao Đokoviću za poraz u polufinalu Australijan opena.

Mnogo oscilacija u igri, pripuštenih prilika za Novaka, na kraju, i Karacev je igrao dobro u najvažnijim momentima i rezultat je takav kakav je, drugi Novakov poraz od početka sezone.

Posle Evansa u Monte Karlu, sada je izgubio i od Karaceva u Beogradu. Uopšte nije delovalo da će ići tako za najboljeg igrača sveta.

Kao i u prethodna dva meča na turniru, odmah je na startu meča uspeo da napravi brejk i povede sa 3:0.

Karacev je bio stegnut, pravio je dosta grešaka, ali je ubrzo uspeo da uspostavi ritam i zada ogromne probleme šampionu Australijan opena.

Posle 3:0, Karacev je uspeo da vrati brejk i dođe do 3:3. U naredna dva gema, i jedan i drugi su morali da spašavaju brejk lopte.

Posle 4:4, videli smo tri uzastopna brejka, Rus je prvi put servirao za set na 5:4, ali je Novak vratio brejk, da bi potom opet izgubio svoj servis.

Imao je i u tom 12. gemu šansu, stigao do tri brejk loptem ali je Karecev sve izdržao i potom posle 70 minuta igre stigao do 7:5 i početnog seta.

Kao i u prvom setu, Novak je odmah uspeo da napravi brejk i to u drugom gemu za 2:0, ali je teniser iz Vladikavkaza odmah uzvratio ribrejkom, 2:1.

I tom četvrtom gemu, Novak je imao novi niz prilika, čak četiri, ali je Karacev uspeo da odoli i izjednači na 2:2.

(B92)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Jebo Novaka

24.04.2021 20:24

Trčkara za loptom tamo vamo... Zarađuje hljeb bez motike...

ODGOVORITE
Name

re

25.04.2021 07:14

Tako je svaka čast na komentaru. Idioti su oni kojimu daju pare otetet i opljačkan od radničke klase, a radnici su isterani na ulicu neka umru zbog novaka.

Name

sve jasno

25.04.2021 02:46

Samo casni ljudi znaju da cijene Novaka Djokovica i kad gubi il pobjedjuje / Novace ti si legenda bas i zato sto te N E L J U D I nevole jer si ti bas ono sto i jeste i treba da bude P R A V I a i posteni Srbin kog mrziti mogu al postovat moraju Nadasve moralan si i B O S N A te i voli i postuje M A L O LI JE

ODGOVORITE
Name

Milojko

25.04.2021 04:22

Nebi bilo logično da Novak Đoković osvoji turnir koji se igra na njegovim terenima, gdje mu je brat direktor turnira. Ionako je konkurencija na turniru bila ispod prosjeka ,još da je Novak bio pobjednik sopstvenog turnira, e to bi bila lakrdija, trčerazredna.

ODGOVORITE