Том Круз херој спасио камермана сигурне смрти!

Глумац Том Круз (58) је доказао да није само акциони херој са филмског платна већ и онај у стварном животу.

Забава 24.04.2021 | 17:24
Том Круз херој спасио камермана сигурне смрти!

Том је појурио да ухвати камермана који је изгубио равнотежу у почео да пада са воза у покрету где су снимали сцене за филм Немогућа мисија 7. Наиме, камерман је био везан појасом, али глумац га је зграбио да не склизне и падне са вагона, па га је повукао напред.

Да је глумац и даље неустрашив, показује и чињеница да он инсистира да углавном сам изводи своје вратоломије уместо уобичајених каскадера, штосе види и на фотографијама са снимања тог филма у Великој Британији.

 

Место радње је железничка пруга у Северном Јоркширу, а акција се одвија на крову теретног воза који, наравно, јури, а по њима трче главни јунаци међу којима и Крузова филмска девојка Хејли Атвел.

 

Наравно и филмска екипа мора да буде с њима на возу у покрету, а да ни они нису баш у завидној позицији и то упркос јаким сигурносним мерама, показао је недавни дан на сету.

 

А управо због стварне драме и спасавања, Том Круз прозван је у медијима - истинским акционим јунаком, човеком који не спасава само на великим екранима, него и у стварном животу.

Током снимања сцене јурњаве на возу који превози угаљ, један од камермана се поклизнуо, изгубио равнотежу и склизнуо са теретњака и остао да виси бочно, срећом добро привезан сигурносним појасевима.

Круз се зауставио и кренуо да помаже камерману како овај не би још више склизнуо доле, повлачећи га назад на кров воза.

 

Колико се види по фотографијама, и сам глумац био је осигуран.

Британски портал пише како је 39-огодишња Хејли Атвел гледајући ту драму изгризла усну од нервозе, а остали чланови филмске екипе који су се налазили на другом крају крова јурећег воза такође су брзо прискочили у помоћ.

 

Иначе, епидемија короне помрсила је планове и продукцији "Немогуће мисије 7", па би тако нове авантуре Тома Круза као агента Итана Ханта у биоскопе требало да стигну средином 2022. године.

(Курир.рс/ ДаилyМаил Фото: Профимедиа)

 

Коментари / 0

Оставите коментар