Tom Kruz heroj spasio kamermana sigurne smrti!

Glumac Tom Kruz (58) je dokazao da nije samo akcioni heroj sa filmskog platna već i onaj u stvarnom životu.

Zabava 24.04.2021 | 17:24
Tom Kruz heroj spasio kamermana sigurne smrti!

Tom je pojurio da uhvati kamermana koji je izgubio ravnotežu u počeo da pada sa voza u pokretu gde su snimali scene za film Nemoguća misija 7. Naime, kamerman je bio vezan pojasom, ali glumac ga je zgrabio da ne sklizne i padne sa vagona, pa ga je povukao napred.

Da je glumac i dalje neustrašiv, pokazuje i činjenica da on insistira da uglavnom sam izvodi svoje vratolomije umesto uobičajenih kaskadera, štose vidi i na fotografijama sa snimanja tog filma u Velikoj Britaniji.

 

Mesto radnje je železnička pruga u Severnom Jorkširu, a akcija se odvija na krovu teretnog voza koji, naravno, juri, a po njima trče glavni junaci među kojima i Kruzova filmska devojka Hejli Atvel.

 

Naravno i filmska ekipa mora da bude s njima na vozu u pokretu, a da ni oni nisu baš u zavidnoj poziciji i to uprkos jakim sigurnosnim merama, pokazao je nedavni dan na setu.

 

A upravo zbog stvarne drame i spasavanja, Tom Kruz prozvan je u medijima - istinskim akcionim junakom, čovekom koji ne spasava samo na velikim ekranima, nego i u stvarnom životu.

Tokom snimanja scene jurnjave na vozu koji prevozi ugalj, jedan od kamermana se pokliznuo, izgubio ravnotežu i skliznuo sa teretnjaka i ostao da visi bočno, srećom dobro privezan sigurnosnim pojasevima.

Kruz se zaustavio i krenuo da pomaže kamermanu kako ovaj ne bi još više skliznuo dole, povlačeći ga nazad na krov voza.

 

Koliko se vidi po fotografijama, i sam glumac bio je osiguran.

Britanski portal piše kako je 39-ogodišnja Hejli Atvel gledajući tu dramu izgrizla usnu od nervoze, a ostali članovi filmske ekipe koji su se nalazili na drugom kraju krova jurećeg voza takođe su brzo priskočili u pomoć.

 

Inače, epidemija korone pomrsila je planove i produkciji "Nemoguće misije 7", pa bi tako nove avanture Toma Kruza kao agenta Itana Hanta u bioskope trebalo da stignu sredinom 2022. godine.

(Kurir.rs/ DailyMail Foto: Profimedia)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar