У Неуму и ове године се надају туристима из Србије

Неумски хотелијери надају се и ове године туристима из Србије, који су прошле године у условима пандемије први пут масовније љетовали у јединој бх. морској дестинацији.

Босна и Херцеговина 24.04.2021 | 10:08
У Неуму и ове године се надају туристима из Србије

Како преноси Индикатор.ба, Удружење хотелијера општине Неум одлучило је да, ако епидемиолошке мјере буду допустиле, у мају организовано посјети туристичке организације Новог Сада и Београда са циљем презентације Неума као дестинације за одмор.

На скупштини је анализирана и тренутна ситуација на подручју општине, као и активности које слиједе за припрему туристичке сезоне 2021.

Отвориле су се теме пунктова за тестирање, пресвлачење шеталишта новим асфалтом на потезу од хотела "Сунце" до хотела "Зенит", као и многе друге текуће теме.

У вријме пандемије туристи из Србије најбројинији су у Босни и Херцеговини, престигли су по посјетама до сада најчешће госте - Хрвате.

Туристи из Србије љетовали су прошле године у Неуму у већем броју, чему је погодовала чињеница да нису могли ићи на љетовање у Грчку, дсетинацију која је традиционално њихов први избор, преноси овај портал.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ноле

24.04.2021 09:34

Какви пунктови за тестирање,немојте компликовати ствари,само цете одвратити људе.Како просле године није било пунктова,и све било ок...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

24.04.2021 09:45

"У Неуму", па зар данас немамо нову власт у Црној Гори ићемо тамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Но

24.04.2021 10:27

Али Неум је БиХ односно наса дрзава.

Name

Аљоша

25.04.2021 05:16

Прошла година се неће поновити. Отвара се Грчка, Турска, Албанија, Бугарска, тако ће сви они који су били у Неуму прошле године отићи у ове земље, јер су у Неуму дигли Цијене ,тако да је исплативије отићи у Турску на љетовање, него у Неум. Заборавио сам споменути Црну гору и у њу ће се Сби вратити на љетовање.

ОДГОВОРИТЕ