СДС Невесиње: Велико хвала предсједнику Вучићу

Општински одбор СДС Невесиње се захвалио предсједнику Србије Александру Вучићу због најављених донација Републике Србије општини Невесиње.

Република Српска 23.04.2021 | 17:38
СДС Невесиње: Велико хвала предсједнику Вучићу

„Свјесни тежине ситуације у којој се налази наша општина, прије свега због запостављености од стране Владе Републике Српске, као и недостатка капиталних инвестиција, желимо да се захвалимо господину Вучићу, јер је показао посебан осјећај за свој народ са друге стране Дрине", поручили су из Општинског одбора СДС Невесиње.

Они су подсјетили да Влада Републике Српске није реализовала пројекте који су најављивални у Невесињу.

„Ипак, зарад истине, ваља подсјетити јавност да се ради о пројектима који су већ дуже времена најављивани пред сваке изборе, прије свега ту се ради о дионици Магистралног пута Невесиње-Мостар, затим обећање дато након земљотреса који је погодио нашу општину, гдје је обећана помоћ Невесињу, прије свега за обнову Музичке школе.“, кажу у СДС Невесиње.

Они су позвали Владу Републике Српске да реализује обећане пројекте.

„Уз сву захвалност господину Вучићу, вољели би смо да новац који је намијењен општини Невесиње буде преусмјерен за друге капиталне пројекте, а да Влада коначно почне да испуњава обећано народу, те да преузме на себе санацију путева и школе. Не би смо жељели се опет деси нама добро позната прича са добротвором Михајлом Лабалом, који је уложио свој новац у изградњу модерне болнице у Невесињу, да би власти то приписале себи“, поручили су из ОО СДС Невесиње.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хе Улог

23.04.2021 17:05

А регионални пут Невесиње-калиновик,макадам,скоро да се немозе висе ни проци,добро би било да Вуциц види каквим се путем радници свакодневно возе И то у 21 вијеку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бе улог 2

23.04.2021 20:33

Ма шта се жалимо на макадам, Божић без струје - у 21 вијеку? Ни Христ тога није имао а нама пуна уста њега и како је скромно и лијепо живио. Па ако нам толико смета бједа, зашто смо онда толико уз Христа!? Лицемјерно. Онда треба да се канемо Христа и гледамо будућност! Или да престанемо кукати већ будемо поносни јер живимо као у вријеме вољеног Христа.