SDS Nevesinje: Veliko hvala predsjedniku Vučiću

Opštinski odbor SDS Nevesinje se zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog najavljenih donacija Republike Srbije opštini Nevesinje.

Republika Srpska 23.04.2021 | 17:38
SDS Nevesinje: Veliko hvala predsjedniku Vučiću

„Svjesni težine situacije u kojoj se nalazi naša opština, prije svega zbog zapostavljenosti od strane Vlade Republike Srpske, kao i nedostatka kapitalnih investicija, želimo da se zahvalimo gospodinu Vučiću, jer je pokazao poseban osjećaj za svoj narod sa druge strane Drine", poručili su iz Opštinskog odbora SDS Nevesinje.

Oni su podsjetili da Vlada Republike Srpske nije realizovala projekte koji su najavljivalni u Nevesinju.

„Ipak, zarad istine, valja podsjetiti javnost da se radi o projektima koji su već duže vremena najavljivani pred svake izbore, prije svega tu se radi o dionici Magistralnog puta Nevesinje-Mostar, zatim obećanje dato nakon zemljotresa koji je pogodio našu opštinu, gdje je obećana pomoć Nevesinju, prije svega za obnovu Muzičke škole.“, kažu u SDS Nevesinje.

Oni su pozvali Vladu Republike Srpske da realizuje obećane projekte.

„Uz svu zahvalnost gospodinu Vučiću, voljeli bi smo da novac koji je namijenjen opštini Nevesinje bude preusmjeren za druge kapitalne projekte, a da Vlada konačno počne da ispunjava obećano narodu, te da preuzme na sebe sanaciju puteva i škole. Ne bi smo željeli se opet desi nama dobro poznata priča sa dobrotvorom Mihajlom Labalom, koji je uložio svoj novac u izgradnju moderne bolnice u Nevesinju, da bi vlasti to pripisale sebi“, poručili su iz OO SDS Nevesinje.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

He Ulog

23.04.2021 17:05

A regionalni put Nevesinje-kalinovik,makadam,skoro da se nemoze vise ni proci,dobro bi bilo da Vucic vidi kakvim se putem radnici svakodnevno voze I to u 21 vijeku

ODGOVORITE
Name

Be ulog 2

23.04.2021 20:33

Ma šta se žalimo na makadam, Božić bez struje - u 21 vijeku? Ni Hrist toga nije imao a nama puna usta njega i kako je skromno i lijepo živio. Pa ako nam toliko smeta bjeda, zašto smo onda toliko uz Hrista!? Licemjerno. Onda treba da se kanemo Hrista i gledamo budućnost! Ili da prestanemo kukati već budemo ponosni jer živimo kao u vrijeme voljenog Hrista.