Дарио годинама правио љубоморне сцене Анђелки а варао је са старлетом!

Анђелка Прпић развела се од свог супруга Дарија Прпића јер више није желела да толерише његову љубомору, коју је годинама трпела.

Забава 23.04.2021 | 18:26
Дарио годинама правио љубоморне сцене Анђелки а варао је са старлетом!

Дарио је био љубоморан на Анђелкине колеге, пре свега због сцена секса на веш-машини са Драганом Мићановићем, али и на Андрију Милошевића, кад год ми имали присније сцене. 

Анђелка је преко тога прешла и трудила се да ради на свом браку, све до момента када је сазнала да је Прпић имао аферу са Авом Карабатић. Медији су тада наводили да је старлета претходних година била чест гост ресторана у Београду чији је сувласник Дарио. Прпићка је тада решила да се разведе јер више није желела да трпи љубоморне сцене од човека за којег је сазнала да ју је преварио.

- Јесте, истина је. То је било док сам била у вези, тачније 2017. године - признала је Ава аферу.

Након сазнања медија да је њеном деветогодишњем браку дошао крај, Анђелка неко време није причала о разводу, да би после неколико месеци рекла да је с бившим мужем у коректним односима.

 

- Развод не значи и рат. Ми смо и даље породица. Једни другима смо најближи, без обзира на којим адресама живимо - рекла је Анђелка прошле године. Покушали смо да добијемо коментар од Анђелке, али се она није јављала на наше позиве нити је одговорила на поруку.

Подсетимо, после развода спекулисало да је Анђелка Прпић поново је срећна и заљубљена жена. Глумица упловила је у везу са бившим дечком поп певачице Александре Радовић, бизнисменом Срђаном Стојановићем, незванично је сазнао Курир. 

(Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић)

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бас

25.04.2021 13:53

Је неки смото,кога це он преварити?А ако је са овом напуценом,то мозе свако.

ОДГОВОРИТЕ