Dario godinama pravio ljubomorne scene Anđelki a varao je sa starletom!

Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića jer više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

Zabava 23.04.2021 | 18:26
Dario godinama pravio ljubomorne scene Anđelki a varao je sa starletom!

Dario je bio ljubomoran na Anđelkine kolege, pre svega zbog scena seksa na veš-mašini sa Draganom Mićanovićem, ali i na Andriju Miloševića, kad god mi imali prisnije scene. 

Anđelka je preko toga prešla i trudila se da radi na svom braku, sve do momenta kada je saznala da je Prpić imao aferu sa Avom Karabatić. Mediji su tada navodili da je starleta prethodnih godina bila čest gost restorana u Beogradu čiji je suvlasnik Dario. Prpićka je tada rešila da se razvede jer više nije želela da trpi ljubomorne scene od čoveka za kojeg je saznala da ju je prevario.

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, tačnije 2017. godine - priznala je Ava aferu.

Nakon saznanja medija da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka neko vreme nije pričala o razvodu, da bi posle nekoliko meseci rekla da je s bivšim mužem u korektnim odnosima.

 

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je Anđelka prošle godine. Pokušali smo da dobijemo komentar od Anđelke, ali se ona nije javljala na naše pozive niti je odgovorila na poruku.

Podsetimo, posle razvoda spekulisalo da je Anđelka Prpić ponovo je srećna i zaljubljena žena. Glumica uplovila je u vezu sa bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, nezvanično je saznao Kurir. 

(Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić)

 

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bas

25.04.2021 15:53

Je neki smoto,koga ce on prevariti?A ako je sa ovom napucenom,to moze svako.

ODGOVORITE