Игор објавио фотографију из Загреба, а фанови га питају да ли се видео са Северином! (ФОТО)

Игор Којић потврдио је информацију Курира да је посетио Загреб и то уочи 49. рођендана своје супруге Северине Којић. Фудбалски менаџер огласио се из хрватске престонице и на Инстаграму објавио фотографију са својим пријатељем док седе у једном локалу.

Забава 23.04.2021 | 16:36
Игор објавио фотографију из Загреба, а фанови га питају да ли се видео са Северином! (ФОТО)

Након што смо пре неколико дана, тачније у уторак објавили да је син Драгана Којића Кебе у тајној посети Загребу, где је виђен у шетњи центром града, јуче је и сам то потврдио. Игор се, по свему судећи, одлично проводи у суседној држави, а наш извор који га је видео тамо каже да је био у одличном расположењу и да се са неким дописивао, као и да није скидао осмех са лица.

Сада је отклонио све сумње у ту информацију и објавио фотографију из једног локала, ,тагујући локацију - Загреб. Игор је тамо седео са једним пријатељем, а судећи по осмеху, био је одлично расположен.

- Доћи у Загреб, а не посетити Велу у Мостовима је исто као да ниси ни био у Загребу. Човек великог срца и велики пријатељ Вела - написао је Игор испод фотографије.

Слика је за неколико сати добила више од хиљаду лајкова, али и доста коментара. Ипак, Игор није одговарао на питања пратилаца да ли се видео са Северином, а свако такво питање је обрисао чим га је прочитао. Ова објава се допала и његовој мајци Ољи Којић, па је прокоментарисала емотиконима аплауза.

 

Подсетимо, наш извор открио је да је Игор отишао у Загреб како би са својом и даље законитом супругом решио све проблеме и како би заједнички дефинитивно донели одлуку да ли ће окончати свој брак или ће наставити да буду заједно. Наводно, певачица се залаже за развод, док он на све начине покушава да изглади проблеме са њом.

Покушали смо да ступимо у контакт са Којићем, али он се није јављао на број познат редакцији Курира.

(Курир.рс Фото: Принтсцреен)

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар