Igor objavio fotografiju iz Zagreba, a fanovi ga pitaju da li se video sa Severinom! (FOTO)

Igor Kojić potvrdio je informaciju Kurira da je posetio Zagreb i to uoči 49. rođendana svoje supruge Severine Kojić. Fudbalski menadžer oglasio se iz hrvatske prestonice i na Instagramu objavio fotografiju sa svojim prijateljem dok sede u jednom lokalu.

Zabava 23.04.2021 | 16:36
Igor objavio fotografiju iz Zagreba, a fanovi ga pitaju da li se video sa Severinom! (FOTO)

Nakon što smo pre nekoliko dana, tačnije u utorak objavili da je sin Dragana Kojića Kebe u tajnoj poseti Zagrebu, gde je viđen u šetnji centrom grada, juče je i sam to potvrdio. Igor se, po svemu sudeći, odlično provodi u susednoj državi, a naš izvor koji ga je video tamo kaže da je bio u odličnom raspoloženju i da se sa nekim dopisivao, kao i da nije skidao osmeh sa lica.

Sada je otklonio sve sumnje u tu informaciju i objavio fotografiju iz jednog lokala, ,tagujući lokaciju - Zagreb. Igor je tamo sedeo sa jednim prijateljem, a sudeći po osmehu, bio je odlično raspoložen.

- Doći u Zagreb, a ne posetiti Velu u Mostovima je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovek velikog srca i veliki prijatelj Vela - napisao je Igor ispod fotografije.

Slika je za nekoliko sati dobila više od hiljadu lajkova, ali i dosta komentara. Ipak, Igor nije odgovarao na pitanja pratilaca da li se video sa Severinom, a svako takvo pitanje je obrisao čim ga je pročitao. Ova objava se dopala i njegovoj majci Olji Kojić, pa je prokomentarisala emotikonima aplauza.

 

Podsetimo, naš izvor otkrio je da je Igor otišao u Zagreb kako bi sa svojom i dalje zakonitom suprugom rešio sve probleme i kako bi zajednički definitivno doneli odluku da li će okončati svoj brak ili će nastaviti da budu zajedno. Navodno, pevačica se zalaže za razvod, dok on na sve načine pokušava da izgladi probleme sa njom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kojićem, ali on se nije javljao na broj poznat redakciji Kurira.

(Kurir.rs Foto: Printscreen)

 

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar