Сви радници УКЦ-а Републике Српске добиће потврде о имунизацији!

"Универзитетски клинички центар Републике Српске сакупља податке о вакцинисаним радницима, те их једном седмично доставља Институту за јавно здравство Републике Српске. На основу поменутих података из наше установе, Институт ће доставити увјерења/ потврде са QР кодом о спроведеној вакцинацији. По заврштеку процеса вакцинације, сви радници УКЦ-а Републике Српске добиће одговарајуће потврде о имунизацији", истакли су у саопштењу.

Република Српска 23.04.2021 | 15:20
Сви радници УКЦ-а Републике Српске добиће потврде о имунизацији!

"До сада нико у окружењу није издавао потврде/ увјерења са „бар кодом“ за вакцинисане грађане/ медицинске раднике", саопштили су из УКЦ-а Републике Српске.

"Универзитетски клинички центар Републике Српске сакупља податке о вакцинисаним радницима, те их једном седмично доставља Институту за јавно здравство Републике Српске. На основу поменутих података из наше установе Институт ће доставити увјерења/потврде са QР кодом о спроведеној вакцинацији. По заврштеку процеса вакцинације, сви радници УКЦ-а Републике Српске добиће одговарајуће потврде о имунизацији", истакли су у саопштењу, додајући:

"У овом тренутку сваки грађанин па и радници наше установе на сопствени захтјев у Институту могу преузети потврду са QР кодом да су вакцинисани."

Подсјећамо, Градски одбор ДНС-а у навео је у саопштењу за јавност да им се обратио већи број запослених у УКЦ-у који су истакли да су збуњени, па и уплашени, јер немају никакав писани доказ чиме су вакцинисани, за разлику од колега из Дома здравља Бањалука, у којем сви, приликом вакцинације и ревакцинације, добијају потврду са бар кодом.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ДНС

23.04.2021 14:40

је забринут за грађане,свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рефа

23.04.2021 14:59

Проинтер је средио QР за симболицну суму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вакцинисани

23.04.2021 15:56

Није тачно. Ми здравствени радници који смо вакцинисани у Сремској Митровици смо добили увјерења са QР кодом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки пантер

23.04.2021 16:52

Мало по мало ковид пасос, јел оно би теорија завере?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрга

24.04.2021 07:05

Сви радници УКЦ-а Републике Српске добиће потврде о имунизацији! "До сада нико у окружењу није издавао потврде/ увјерења са „бар кодом“ за вакцинисане грађане/ медицинске раднике", саопштили су из УКЦ-а Републике Српске. Гнусна лаж, примио сам обе дозе у Београду и оба пута добио документ са кодом. То што Проинтер неће да ради ситне послове око софтвера за генерисање кодова, то је други пар опанака. И да, то није бар код, него QР код.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

24.04.2021 09:24

Е бас си се усрецио....јел ти писе на целу мееее мееее