Svi radnici UKC-a Republike Srpske dobiće potvrde o imunizaciji!

"Univerzitetski klinički centar Republike Srpske sakuplja podatke o vakcinisanim radnicima, te ih jednom sedmično dostavlja Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske. Na osnovu pomenutih podataka iz naše ustanove, Institut će dostaviti uvjerenja/ potvrde sa QR kodom o sprovedenoj vakcinaciji. Po završteku procesa vakcinacije, svi radnici UKC-a Republike Srpske dobiće odgovarajuće potvrde o imunizaciji", istakli su u saopštenju.

Republika Srpska 23.04.2021 | 15:20
Svi radnici UKC-a Republike Srpske dobiće potvrde o imunizaciji!

"Do sada niko u okruženju nije izdavao potvrde/ uvjerenja sa „bar kodom“ za vakcinisane građane/ medicinske radnike", saopštili su iz UKC-a Republike Srpske.

"Univerzitetski klinički centar Republike Srpske sakuplja podatke o vakcinisanim radnicima, te ih jednom sedmično dostavlja Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske. Na osnovu pomenutih podataka iz naše ustanove Institut će dostaviti uvjerenja/potvrde sa QR kodom o sprovedenoj vakcinaciji. Po završteku procesa vakcinacije, svi radnici UKC-a Republike Srpske dobiće odgovarajuće potvrde o imunizaciji", istakli su u saopštenju, dodajući:

"U ovom trenutku svaki građanin pa i radnici naše ustanove na sopstveni zahtjev u Institutu mogu preuzeti potvrdu sa QR kodom da su vakcinisani."

Podsjećamo, Gradski odbor DNS-a u naveo je u saopštenju za javnost da im se obratio veći broj zaposlenih u UКC-u koji su istakli da su zbunjeni, pa i uplašeni, jer nemaju nikakav pisani dokaz čime su vakcinisani, za razliku od kolega iz Doma zdravlja Banjaluka, u kojem svi, prilikom vakcinacije i revakcinacije, dobijaju potvrdu sa bar kodom.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

DNS

23.04.2021 14:40

je zabrinut za građane,svaka čast!

ODGOVORITE
Name

Refa

23.04.2021 14:59

Prointer je sredio QR za simbolicnu sumu.

ODGOVORITE
Name

Vakcinisani

23.04.2021 15:56

Nije tačno. Mi zdravstveni radnici koji smo vakcinisani u Sremskoj Mitrovici smo dobili uvjerenja sa QR kodom .

ODGOVORITE
Name

Deki panter

23.04.2021 16:52

Malo po malo kovid pasos, jel ono bi teorija zavere?!

ODGOVORITE
Name

mrga

24.04.2021 07:05

Svi radnici UKC-a Republike Srpske dobiće potvrde o imunizaciji! "Do sada niko u okruženju nije izdavao potvrde/ uvjerenja sa „bar kodom“ za vakcinisane građane/ medicinske radnike", saopštili su iz UKC-a Republike Srpske. Gnusna laž, primio sam obe doze u Beogradu i oba puta dobio dokument sa kodom. To što Prointer neće da radi sitne poslove oko softvera za generisanje kodova, to je drugi par opanaka. I da, to nije bar kod, nego QR kod.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

24.04.2021 09:24

E bas si se usrecio....jel ti pise na celu meeee meeee