Цеца се вакцинисала на Сајму: Осећала сам дужност према свима!

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић прележала је коронавирус, а сада одлучила је да се данас вакцинише против коронавируса на "Сајму" и тако сачува своје здравље и здравље својих најмилијих.

Забава 23.04.2021 | 15:14
Цеца се вакцинисала на Сајму: Осећала сам дужност према свима!

Цеца је у емисији "Ре(д)акција" на Курир телевизији истакла да је осећала дужност да се вакцинише и да једва чека да крене са концертима.

"Осећам се сјајно. Осећала сам дужност према свима, према држави и мојим најмилијима. Једва чекам концете, једва чекам да смо загрљени, ово је постало досадно, желим да апелујем на све људе, ја нисам љубитељ игала али ништа не боли. Одлучила се за кинеску вакцину. Пре ћемо се вратити нашим нормалним животима. Мислим да смо једини на свету који можемо да бирамо вакцину којом ћемо се вакцинисати, ми смо имали ту привилегију. Већина из мог окружења су примили кинеску, па сам се и ја тако одлучила. Дај Боже да што пре закажем концерте. С обзиром на то да сам имала корону, као што је познато, имала сам одређену количину антитела, те сам по савету лекара то урадила сада. Планирам концерт кад се сви вакцинишемо. Ово уопште није за шалу, ја сам прележала корону. Треба сви да се удружимо", рекла је Цеца и додала да дуго није стала на штикле:

"Дуго нисам стала на штикле, а када не певам више практикујем да сам у равној обући. Данас сам се дотерала због вас, знала сам да ћете бити овде. Код мене све цвета, цвета и љубав. Није ме променила улога баке, само смо добили нову бебу коју највише волимо. У овој корони Жељко је био ту и потпуно ме ревитализовао", рекла је Цеца.

Са осмехом је, на питање да ли се Богдан опоравио од корона вируса који је недавно прележао, рекла:

 

- Јесте, јесте. Одлично је. Млад је он, ништа му не фали! (смех) Код мене све цвета!

 

Сви су приметили и беџ који је Цеца носила на мајици, а на њему је писало:

"Ја сам вакцинисан, а ти?", писало је на беџу.

(Курир.рс Фото: Немања Николић)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хаххаха

23.04.2021 13:52

каква сељанцура

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

24.04.2021 21:32

Хахахахаха!!!

ОДГОВОРИТЕ