Ceca se vakcinisala na Sajmu: Osećala sam dužnost prema svima!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović preležala je koronavirus, a sada odlučila je da se danas vakciniše protiv koronavirusa na "Sajmu" i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih.

Zabava 23.04.2021 | 15:14
Ceca se vakcinisala na Sajmu: Osećala sam dužnost prema svima!

Ceca je u emisiji "Re(d)akcija" na Kurir televiziji istakla da je osećala dužnost da se vakciniše i da jedva čeka da krene sa koncertima.

"Osećam se sjajno. Osećala sam dužnost prema svima, prema državi i mojim najmilijima. Jedva čekam koncete, jedva čekam da smo zagrljeni, ovo je postalo dosadno, želim da apelujem na sve ljude, ja nisam ljubitelj igala ali ništa ne boli. Odlučila se za kinesku vakcinu. Pre ćemo se vratiti našim normalnim životima. Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. Daj Bože da što pre zakažem koncerte. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Planiram koncert kad se svi vakcinišemo. Ovo uopšte nije za šalu, ja sam preležala koronu. Treba svi da se udružimo", rekla je Ceca i dodala da dugo nije stala na štikle:

"Dugo nisam stala na štikle, a kada ne pevam više praktikujem da sam u ravnoj obući. Danas sam se doterala zbog vas, znala sam da ćete biti ovde. Kod mene sve cveta, cveta i ljubav. Nije me promenila uloga bake, samo smo dobili novu bebu koju najviše volimo. U ovoj koroni Željko je bio tu i potpuno me revitalizovao", rekla je Ceca.

Sa osmehom je, na pitanje da li se Bogdan oporavio od korona virusa koji je nedavno preležao, rekla:

 

- Jeste, jeste. Odlično je. Mlad je on, ništa mu ne fali! (smeh) Kod mene sve cveta!

 

Svi su primetili i bedž koji je Ceca nosila na majici, a na njemu je pisalo:

"Ja sam vakcinisan, a ti?", pisalo je na bedžu.

(Kurir.rs Foto: Nemanja Nikolić)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hahhaha

23.04.2021 13:52

kakva seljancura

ODGOVORITE
Name

Hahahaha

24.04.2021 21:32

Hahahahaha!!!

ODGOVORITE