Сарадња Републике Српске и Србије од изузетног значаја!

- Сарадња Српске и Србије од изузетног је значаја, истакли су градоначелници Новог Сада и Бијељине након данашњег састанка у Бијељини. Милош Вучевић и Љубиша Петровић су поручили да је аутопут Београд - Бањалука преко Бијељине уз Фрушкогорски коридор најбоља повезница грађана два региона.

Република Српска 22.04.2021 | 20:32
Сарадња Републике Српске и Србије од изузетног значаја!

"Као што је и обећао предсједник Србије Александар Вучић, Србија ће изградити дио аутопута од Бијељине до Кузмина, а то ће у значајној мјери приближити и локалне заједнице из овог дијела Српске и Србије", поручио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

"Почињемо и изградњу Фрушкогорског коридора, тако да ће грађани Семберије било да иду ка Новом Саду или ка Београду ускоро ићи само аутопутевима", рекао је Вучевић након састанка са градоначелником Бијељине.

Он је са градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем разговарао и о пројектима изградње образовних установа на подручју Бијељине.

"Пројектовање и изградњу великог градског вртића. И као што је рађено у претходном периоду, Бијељина ће и у наредном периоду имати подршку Србије и Новог Сада када је ријеч о изградњи школа, фискултурних сала, вртића", рекао је Петровић.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић присуствовао је данас у Београду почетку 15. Међународне бициклистичке трке Београд – Бањалука, истакавши да је Граду Бијељина велика част што је још од почетака овог великог спортског догађаја, један од домаћина бициклистима из цијелог свијета.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боки

22.04.2021 19:15

Па зар је могао са градоначелником да се састане... Ало, а предсједник скупштине? А?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганм16

23.04.2021 06:29

Хахах није вам чудно што делегација из Србије додје и направи састанке са ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ Бања Луке и Бијељине? Није Вучић луд, зна он кога народ подржава а кога још увијет само трпи.

Name

Кај ..??

22.04.2021 21:50

Цуј..!!! Бас од толиког знацаја. А засто..??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добривоје

23.04.2021 05:23

Мали црвени децак је имао странацких обавеза.

ОДГОВОРИТЕ