Saradnja Republike Srpske i Srbije od izuzetnog značaja!

- Saradnja Srpske i Srbije od izuzetnog je značaja, istakli su gradonačelnici Novog Sada i Bijeljine nakon današnjeg sastanka u Bijeljini. Miloš Vučević i Ljubiša Petrović su poručili da je autoput Beograd - Banjaluka preko Bijeljine uz Fruškogorski koridor najbolja poveznica građana dva regiona.

Republika Srpska 22.04.2021 | 20:32
Saradnja Republike Srpske i Srbije od izuzetnog značaja!

"Kao što je i obećao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, Srbija će izgraditi dio autoputa od Bijeljine do Kuzmina, a to će u značajnoj mjeri približiti i lokalne zajednice iz ovog dijela Srpske i Srbije", poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

"Počinjemo i izgradnju Fruškogorskog koridora, tako da će građani Semberije bilo da idu ka Novom Sadu ili ka Beogradu uskoro ići samo autoputevima", rekao je Vučević nakon sastanka sa gradonačelnikom Bijeljine.

On je sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem razgovarao i o projektima izgradnje obrazovnih ustanova na području Bijeljine.

"Projektovanje i izgradnju velikog gradskog vrtića. I kao što je rađeno u prethodnom periodu, Bijeljina će i u narednom periodu imati podršku Srbije i Novog Sada kada je riječ o izgradnji škola, fiskulturnih sala, vrtića", rekao je Petrović.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović prisustvovao je danas u Beogradu početku 15. Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka, istakavši da je Gradu Bijeljina velika čast što je još od početaka ovog velikog sportskog događaja, jedan od domaćina biciklistima iz cijelog svijeta.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Boki

22.04.2021 21:15

Pa zar je mogao sa gradonačelnikom da se sastane... Alo, a predsjednik skupštine? A?

ODGOVORITE
Name

Draganm16

23.04.2021 08:29

Hahah nije vam čudno što delegacija iz Srbije dodje i napravi sastanke sa GRADONAČELNIKOM Banja Luke i Bijeljine? Nije Vučić lud, zna on koga narod podržava a koga još uvijet samo trpi.

Name

Kaj ..??

22.04.2021 23:50

Cuj..!!! Bas od tolikog znacaja. A zasto..??

ODGOVORITE
Name

Dobrivoje

23.04.2021 07:23

Mali crveni decak je imao stranackih obaveza.

ODGOVORITE