Бањалука: Бато Царевић и делегација Будве посјетили СПС

Делегација града Будва, на челу са Марком Батом Царевићем данас је посјетила просторије СПС у Бањалуци, гдје су се састали са предсједником Гораном Селаком и представницима руководства партије. Разговарало се о наставку сарадње и иницијативи коју је СПС упутио градским властима о братимљењу Будве и Бањалуке. Царевић је домаћинима пожелио срећу и успјешан рад у периоду који долази. 

Република Српска 22.04.2021 | 16:35
Бањалука: Бато Царевић и делегација Будве посјетили СПС
- Прије свега, желим вам много успјеха као младим људима и младој политичкој организацији са јасним циљевима и као пријатељима. Иницијатива о братимљењу Будве и Бањалуке је велика ствар за све нас и биће нам част да заједно са Бањалуком радимо на заједничком развоју и напретку - поручио је Царевић. 
 
Предсједник СПС Горан Селак изразио је задовољство због чињенице да је Царевић са делегацијом Будве посјетио СПС и Бањалуку на Дан града, те поручио да су сарадња, саборност и грађење мостова међу људима кључне политике СПС. 
 
- Оних који дијеле људе имамо и превише. Зато је наша политика да спајамо и окупљамо пријатеље, да радимо сложно на заједничким циљевима. Будва и Бањалука имају сјајне људе и имамо много тога да понудимо једни другима, од сарадње у области културе до размјене искустава и заједничких пројеката. Зато нам је велика част што смо на данашњи дан угостили нашег пријатеља Бату Царевића и делегацију Будве и што смо и званично покренули причу о сарадњи наша два града - истакао је Селак.
 
(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Република Српска

22.04.2021 16:35

Лијепо је видјети овакве скупове гдје се браћа састају и причају о пројектима и проблемима...Окренимо се сарадњи и поштовању да нам свима сутра буде боље ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

22.04.2021 19:11

Свака част Селаку и Царевићу! Да нам је видјети све више оваквих сусрета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радивоје

22.04.2021 19:14

Царевицу добро нам досао у Републику Српску ми смо уз вас брацу Црногорце

ОДГОВОРИТЕ