Banjaluka: Bato Carević i delegacija Budve posjetili SPS

Delegacija grada Budva, na čelu sa Markom Batom Carevićem danas je posjetila prostorije SPS u Banjaluci, gdje su se sastali sa predsjednikom Goranom Selakom i predstavnicima rukovodstva partije. Razgovaralo se o nastavku saradnje i inicijativi koju je SPS uputio gradskim vlastima o bratimljenju Budve i Banjaluke. Carević je domaćinima poželio sreću i uspješan rad u periodu koji dolazi. 

Republika Srpska 22.04.2021 | 16:35
Banjaluka: Bato Carević i delegacija Budve posjetili SPS
- Prije svega, želim vam mnogo uspjeha kao mladim ljudima i mladoj političkoj organizaciji sa jasnim ciljevima i kao prijateljima. Inicijativa o bratimljenju Budve i Banjaluke je velika stvar za sve nas i biće nam čast da zajedno sa Banjalukom radimo na zajedničkom razvoju i napretku - poručio je Carević. 
 
Predsjednik SPS Goran Selak izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je Carević sa delegacijom Budve posjetio SPS i Banjaluku na Dan grada, te poručio da su saradnja, sabornost i građenje mostova među ljudima ključne politike SPS. 
 
- Onih koji dijele ljude imamo i previše. Zato je naša politika da spajamo i okupljamo prijatelje, da radimo složno na zajedničkim ciljevima. Budva i Banjaluka imaju sjajne ljude i imamo mnogo toga da ponudimo jedni drugima, od saradnje u oblasti kulture do razmjene iskustava i zajedničkih projekata. Zato nam je velika čast što smo na današnji dan ugostili našeg prijatelja Batu Carevića i delegaciju Budve i što smo i zvanično pokrenuli priču o saradnji naša dva grada - istakao je Selak.
 
(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Republika Srpska

22.04.2021 16:35

Lijepo je vidjeti ovakve skupove gdje se braća sastaju i pričaju o projektima i problemima...Okrenimo se saradnji i poštovanju da nam svima sutra bude bolje ..

ODGOVORITE
Name

Hercegovina

22.04.2021 19:11

Svaka čast Selaku i Careviću! Da nam je vidjeti sve više ovakvih susreta.

ODGOVORITE
Name

Radivoje

22.04.2021 19:14

Carevicu dobro nam dosao u Republiku Srpsku mi smo uz vas bracu Crnogorce

ODGOVORITE