Реља Поповић због короне постао дизајнер!?

Реља Поповић, као и већина његових колега, већ годину дана није у могућности да наступа због пандемије коронавируса.

Забава 21.04.2021 | 22:55
Реља Поповић због короне постао дизајнер!?

Он је одлучио да не седи код куће скрштених руку, већ је нашао нови посао и представио свој модни бренд. Као и многе познате личности што су у кризи почеле да раде.

Он ствари продаје преко Интернета, а у понуди је спортски асортиман - тренерке, дуксерице и мајице у црној или белој боји. Цене се крећу од 45 евра за мајицу кратких рукава, до чак 150 за доњи и горњи део тренерки. Фанови су одушевљени овим потезом, али не и модни креатори, који сматрају да је недопустиво да се певачи све више упуштају у креирање гардеробе. Сличног става су и поједини твитераши.

- 150 евра за тренерку? Да ли је Реља реалан? Од певања нема ништа, па сви постали креатори! Версаће на апаратима! - само су неки од коментара на Твитеру.

- Ја ником не крадем хлеб. Ја овај посао нисам започео због новца, већ из љубави према моди. У свету је то нормална ствар, да репери имају своје брендове - истакао је Реља у изјави за домаће медије.

Иако је списак особа са јавне сцене који су га подржали и понели гардеробу са његовом потписом подугачак, на њему се није нашао и његов бивши колега из групе Елитни одреди.

- Влада није ни тражио ништа од мене, али ако тражи добиће целу колекцију без проблема - завршио је Реља.

(Курир.рс Фото. принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар