Relja Popović zbog korone postao dizajner!?

Relja Popović, kao i većina njegovih kolega, već godinu dana nije u mogućnosti da nastupa zbog pandemije koronavirusa.

Zabava 21.04.2021 | 22:55
Relja Popović zbog korone postao dizajner!?

On je odlučio da ne sedi kod kuće skrštenih ruku, već je našao novi posao i predstavio svoj modni brend. Kao i mnoge poznate ličnosti što su u krizi počele da rade.

On stvari prodaje preko Interneta, a u ponudi je sportski asortiman - trenerke, dukserice i majice u crnoj ili beloj boji. Cene se kreću od 45 evra za majicu kratkih rukava, do čak 150 za donji i gornji deo trenerki. Fanovi su oduševljeni ovim potezom, ali ne i modni kreatori, koji smatraju da je nedopustivo da se pevači sve više upuštaju u kreiranje garderobe. Sličnog stava su i pojedini tviteraši.

- 150 evra za trenerku? Da li je Relja realan? Od pevanja nema ništa, pa svi postali kreatori! Versaće na aparatima! - samo su neki od komentara na Tviteru.

- Ja nikom ne kradem hleb. Ja ovaj posao nisam započeo zbog novca, već iz ljubavi prema modi. U svetu je to normalna stvar, da reperi imaju svoje brendove - istakao je Relja u izjavi za domaće medije.

Iako je spisak osoba sa javne scene koji su ga podržali i poneli garderobu sa njegovom potpisom podugačak, na njemu se nije našao i njegov bivši kolega iz grupe Elitni odredi.

- Vlada nije ni tražio ništa od mene, ali ako traži dobiće celu kolekciju bez problema - završio je Relja.

(Kurir.rs Foto. printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar