Драма на улицама Лондона, опкољен Стамфорд Бридге

Суперлига би ускоро могла претрпјети први тежак ударац из властитих редова и то пуно прије него што је заживјела. Како пише ББЦ, Цхелсеа је одлучио изаћи из затвореног, елитног такмичења који је изазвао прави фудбалског рат и велике подјеле.

Свијет 20.04.2021 | 21:43
Драма на улицама Лондона, опкољен Стамфорд Бридге

Навијачи Цхелсеаја окупирали су данас Стамфорд Бридге тражећи од Романа Абрамовича излазак из Суперлиге те се жестоким претестима изјаснили против свега што она представља.

Тхе Сун је, пак, први јавио како се спрема повлачење и другог енглеског фудбалског гиганта и вјероватног новог првака Енглеске, Манцхестер Цитyја, чији је тренер Пеп Гуардиола на данашњој пресконференцијиотворено критиковао Суперлигу. 

Цијелога дана испред Стамфорд Бридгеа је владала права лудница, навијачи су зазивали 'Повратак нашег Цхелсеаја' те окружили стадион бројним транспарентима и драматичним порукама водству клуба.

У једном тренутку су и блокирали главну прометницу која води до стадиона, а ситуацију је морао смиривати легендарни Петр Чецх, данас технички директор, који се на крају спустио међу масу и молио да пропусте аутобус с играчима за вечерашњу утакмицу против Бригхтона.

Је ли Абрамович први одустао, сазнаћемо ускоро. Излазак два енглеских гиганата, који су уз све то и полуфиналисти УЕФА-ине Лиге првака, био би тежак ударац за ново такмичење. У њему је требало бити укупно шест енглеских клубова који су овога викенда потписали пристанак за оснивање лиге. У енглеском 'талону' најављени су још Манцхестер Унитед, Арсенал, Ливерпоол и Тоттенхам.

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Виде!

20.04.2021 20:18

Колики се народ окупио због продаје обвезница РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сами

20.04.2021 20:50

Па колико воли своју дрзаву овај народ показује вец 20 година пустајуци да га ко стоку купују за ситне паре,ове навијаце не би купио ни за све паре свијета,респект.

Name

Ре

20.04.2021 20:50

Незнам само каква будала мозе да купи обвезнице и улазе у неку земљу у коју долази Квор то је јасно ко дан о цему се ради.

Name

Јел ово

20.04.2021 20:57

"Дизе се народ", русе резим или ста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Афера папак.

21.04.2021 06:43

Е овако је требало и код нас бити јос давне 2014 и ткз афере папак .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

21.04.2021 07:27

Оволики се народ скупио за ствар која није ни битна за зивот, то се показало у току ове падемије да моземо без најбитније споредне ствари у зивоту. Не смијем замислити ста би било да којим слуцајем имају овакве политицаре и оволики криминал у земљи, малте не сваки дан афера нека милионски теска, мислим да би сви заврсили на ломаци у цетру Лондона. Ми смо слудјени и изгубили смо правац сви у Босни. Зато мислим треба на следецим изборима бирати људе попут Драска, рецимо Саровица, Тривицку и слицне њима који хоце и могу несто урадити, спојити младост и искуство. Вјеруј те и овај нон пепер нам је сервиран од насих плитицара само другим каналима да не изгледа као да су ови и то су платили опет насим парама. Кад све добро сагледам и поредам ста се десава у задњи 2 мјесеца види се засто је се цутало ово време од нон пепер до сад, само да народ не мисли о рецимо овом кредиту или вакцинама и аферама у току падемије. Извињавам се ако сам досадан али не могу а да не написем све ово јер мука ми је висе од свега а највисе од народа сто је себи дозволио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

21.04.2021 07:40

Док год има оваца биће и шишања, ови млади људи су трачак наде а огромна већина осталих овце брате.......

ОДГОВОРИТЕ