Запаљена кућа српске породице у Мостару

- У мостарском насељу Лука запаљена је кућа српске породице, а власница Мирјана Спремо Јанчовска изјавила је да је полиција нашла доказе да је пожар подметнут.

Босна и Херцеговина 20.04.2021 | 07:26
Запаљена кућа српске породице у Мостару

Јанчовска, која са породицом живи у Подгорици, а у Мостар често долази, рекла је за Срну да кућа није била запаљена ни у рату и да очекује да ће полиција пронаћи одговорног, преноси портал РТРС.

Она је навела да је пре месец и по дана неко покушао да обије кућу, али да су се у том тренутку у кући налазили њихови пријатељи и да је то је вероватно омело провалнике

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миркец

20.04.2021 06:24

Лука је урбано насеље у Мостару. Налази се јужно од Старог града. Кроз ово насеље пролази најдужа мостарска улица, Титова улица. Лука је једно од најпознатијих и најстаријих насеља у граду иако има периферну позицију у односу на остала древна мостарска насеља. Ту се налази Парк Алексе Шантића, као и Лучки мост, односно Мост Мујаге Комадине. Такођер се ту налази и највеће градско гробље, поред Сутине, Шарића харем. На Луци се налази Музички центар "Паваротти" који је лично отворио Луциано Паваротти послије рата као потенцијал за развој музике у највећем граду Херцеговине. Већинско становништво на Луци су Бошњаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

20.04.2021 07:00

Ко је запалио кућу?

Name

МИЛОРАД

20.04.2021 07:51

БОЖЕ МОЈ, ШТА ЛИ БИ НА ОВО РЕКАО ПОКОЈНИ АЛЕКСА ШАНТИЋ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милорад

20.04.2021 08:59

Мозда "остајте овде сунце туђег неба неце вас гријати као сто ово грије......"