Zapaljena kuća srpske porodice u Mostaru

- U mostarskom naselju Luka zapaljena je kuća srpske porodice, a vlasnica Mirjana Spremo Jančovska izjavila je da je policija našla dokaze da je požar podmetnut.

Bosna i Hercegovina 20.04.2021 | 07:26
Zapaljena kuća srpske porodice u Mostaru

Jančovska, koja sa porodicom živi u Podgorici, a u Mostar često dolazi, rekla je za Srnu da kuća nije bila zapaljena ni u ratu i da očekuje da će policija pronaći odgovornog, prenosi portal RTRS.

Ona je navela da je pre mesec i po dana neko pokušao da obije kuću, ali da su se u tom trenutku u kući nalazili njihovi prijatelji i da je to je verovatno omelo provalnike

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mirkec

20.04.2021 06:24

Luka je urbano naselje u Mostaru. Nalazi se južno od Starog grada. Kroz ovo naselje prolazi najduža mostarska ulica, Titova ulica. Luka je jedno od najpoznatijih i najstarijih naselja u gradu iako ima perifernu poziciju u odnosu na ostala drevna mostarska naselja. Tu se nalazi Park Alekse Šantića, kao i Lučki most, odnosno Most Mujage Komadine. Također se tu nalazi i najveće gradsko groblje, pored Sutine, Šarića harem. Na Luci se nalazi Muzički centar "Pavarotti" koji je lično otvorio Luciano Pavarotti poslije rata kao potencijal za razvoj muzike u najvećem gradu Hercegovine. Većinsko stanovništvo na Luci su Bošnjaci.

ODGOVORITE
Name

A

20.04.2021 07:00

Ko je zapalio kuću?

Name

MILORAD

20.04.2021 07:51

BOŽE MOJ, ŠTA LI BI NA OVO REKAO POKOJNI ALEKSA ŠANTIĆ ???

ODGOVORITE
Name

Re Milorad

20.04.2021 08:59

Mozda "ostajte ovde sunce tuđeg neba nece vas grijati kao sto ovo grije......"