Моззарт подржао Локомотиву на путу до старе славе

Горан Васић, предсједник клуба: Много нам је у овом тренутку значајна Моззартова помоћ како бисмо клубу вратили стари сјај.

Остали спортови 16.04.2021 | 19:05
Моззарт подржао Локомотиву на путу до старе славе

У скоро сваком тиму који се такмичи у Премијер лиги има барем по један играч који је поникао у РК Локомотива. У овом клубу су стасали и Коста Савић, који тренутно игра у Француској, Павле Петровић и Невен Стјепановић, чланови македонског Пелистера, као и Божо Суботић, репрезентативац Катара.

Фабрика за производњу великих имена наставља да ради пуном паром, а подршку тиму из Брчког на том путу пружила је компанија Моззарт, која је постала званични спонзор.

Локомотива жели да се врати на старе “пруге” славе, јер су за шест деценија постојања остварили завидне успјехе у Премијер лиги БиХ. Сениори су два пута освајали Куп, остале селекције титуле првака на државном нивоу, а изњедрили су и позната рукометна имена у региону и свијету.

- У овом тренутку нам је Моззартова помоћ веома значајна, јер се трудимо да вратимо клубу стари сјај. Надам се да ће се сарадња наставити и у будућности. Не трошимо много новца као неки већи клубови, са много мање средстава постижемо добре резултате. Вјерујемо да ћемо оправдати указано повјерење - каже Горан Васић, предсједник Рукометног клуба Локомотива Брчко.

Сениори су тренутно су на 12. мјесту на табели од 16 екипа, а најбољи пласман у Премијер лиги било је 7. мјесто. Јуниори су актуелни прваци државе, а кадети и пионири вицепрваци. Познати су по улагању у омладински рукомет, па су учествовали на Свјетским игарама младих у Паризу, а организују и један од највећих турнира за омладинске селекције у региону. 

-Задовољство нам је што ћемо у наредном периоду бити, прије свега, партнер, а затим и спонзор Рукометног клуба Локомотива јер смо препознали да се ради о перспективном клубу који са пуно ентузијазма ради са младим талентима. Надамо се да ће се, уз нашу подршку, вратити на пут старе славе - каже руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта Селма Салкановић.

Моззарт, као друштвено-одговорна компанија, континуирано улаже у развој спорта. Бројним спортистима и клубовима широм БиХ до сада су пружили подршку кроз донације и спонзорства, а ту мисију ће наставити и у будућности. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар