Mozzart podržao Lokomotivu na putu do stare slave

Goran Vasić, predsjednik kluba: Mnogo nam je u ovom trenutku značajna Mozzartova pomoć kako bismo klubu vratili stari sjaj.

Ostali sportovi 16.04.2021 | 19:05
Mozzart podržao Lokomotivu na putu do stare slave

U skoro svakom timu koji se takmiči u Premijer ligi ima barem po jedan igrač koji je ponikao u RK Lokomotiva. U ovom klubu su stasali i Kosta Savić, koji trenutno igra u Francuskoj, Pavle Petrović i Neven Stjepanović, članovi makedonskog Pelistera, kao i Božo Subotić, reprezentativac Katara.

Fabrika za proizvodnju velikih imena nastavlja da radi punom parom, a podršku timu iz Brčkog na tom putu pružila je kompanija Mozzart, koja je postala zvanični sponzor.

Lokomotiva želi da se vrati na stare “pruge” slave, jer su za šest decenija postojanja ostvarili zavidne uspjehe u Premijer ligi BiH. Seniori su dva puta osvajali Kup, ostale selekcije titule prvaka na državnom nivou, a iznjedrili su i poznata rukometna imena u regionu i svijetu.

- U ovom trenutku nam je Mozzartova pomoć veoma značajna, jer se trudimo da vratimo klubu stari sjaj. Nadam se da će se saradnja nastaviti i u budućnosti. Ne trošimo mnogo novca kao neki veći klubovi, sa mnogo manje sredstava postižemo dobre rezultate. Vjerujemo da ćemo opravdati ukazano povjerenje - kaže Goran Vasić, predsjednik Rukometnog kluba Lokomotiva Brčko.

Seniori su trenutno su na 12. mjestu na tabeli od 16 ekipa, a najbolji plasman u Premijer ligi bilo je 7. mjesto. Juniori su aktuelni prvaci države, a kadeti i pioniri viceprvaci. Poznati su po ulaganju u omladinski rukomet, pa su učestvovali na Svjetskim igarama mladih u Parizu, a organizuju i jedan od najvećih turnira za omladinske selekcije u regionu. 

-Zadovoljstvo nam je što ćemo u narednom periodu biti, prije svega, partner, a zatim i sponzor Rukometnog kluba Lokomotiva jer smo prepoznali da se radi o perspektivnom klubu koji sa puno entuzijazma radi sa mladim talentima. Nadamo se da će se, uz našu podršku, vratiti na put stare slave - kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta Selma Salkanović.

Mozzart, kao društveno-odgovorna kompanija, kontinuirano ulaže u razvoj sporta. Brojnim sportistima i klubovima širom BiH do sada su pružili podršku kroz donacije i sponzorstva, a tu misiju će nastaviti i u budućnosti. 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar