Случај Бранислава Лечића добија обрт: Тужиће Данијелу и Мериму за клевету!

Бранислав Лечић (65) наводно ће тужити Данијелу Штајнфелд (37) и Мериму Исаковић (62) за клевету. Глумац којег је Данијела оптужила за силовање, а Мерима за сексуално узнемиравање жели да наводно заустави приче да је сексуални манијак.

Магазин 12.04.2021 | 17:05
Случај Бранислава Лечића добија обрт: Тужиће Данијелу и Мериму за клевету!

Он је наводно одлучио да се за сад јавно не оглашава, већ да се ових дана консултује са својим адвокатом на који начин би могао да спере љагу са свог имена. Правни заступник је наводно савјетовао глумца да је најефикасније да тужи Штајнфелдову и Исаковићеву за вријеђање части и изношење неистина:

- Таман кад је помислио да је ријешио проблем са Данијелом тако што је прошао полиграф, Мерима је јавно испричала да је Лека, док су студирали ФДУ прије 43 године, покушао да је с.лује. Није био спреман на такав ударац и сад не зна шта да ради. Одмах је позвао адвоката и питао га како би било најбоље да реагује, а он га је савјетовао да би тужба за клевету била добро рјешење - прича извор Информера.

Према његовим ријечима, Лечић брине да ли би те тужбе наводно могле да се окрену против њега:

- Плаши се да ли би у очима јавности испао монструм, који се свети женама. Људима око себе понавља да жели да скине љагу са имена, прије свега због кћерке Ане и синова Ивана и Лава, али и зато што му је угрожена каријера. Још није сигуран којим путем да крене, али је све ближи одлуци да правду потражи на суду. - рекао је извор за поменуте медије.

- Лечићев правни тим тражи свједоке који би потврдили да није напаствовао колегинице. Међутим, пошто је био сам са њима када се то наводно дешавало, то неће бити лако. За сад имају неколико људи који би свједочили у Лекину корист, а међу њима је и његова бивша жена Нина Радуловић - каже извор за Информер.

Мерима Исаковић наводно понавља да је ни тужба за клевету неће омести да се бори за истину и да свједочи у корист Данијеле Штајнфелд:

- Ако ме тужилаштво позове, спремна сам да свједочим пред судом. Обавеза сваке савјесне особе је да каже истину. Не могу директно да свједочим о насиљу над Данијелом, али могу о личности Бранислава Лечића и свом драматичном искуству са њим. Надам се да ће и друге жртве да се осмјеле и огласе - поручила је Мерима.

(Екскулузива.ба Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боки

12.04.2021 16:24

Које лукавство од манијака, напад је нај боља одбрана.

ОДГОВОРИТЕ