Аустралији пријети снажан тропски циклон

Тропски циклон Сероха јача и креће се данас ка западу Аустралије, гдје службе за ванредне ситуације припремају склоништа за предстојеће снажне ударе вјетра и обилне падавине.

Свијет 11.04.2021 | 10:31
Аустралији пријети снажан тропски циклон

Званичници у Заливу ајкула у граду Денаму апеловали су на суграђане да се евакуишу, а грађанима Џералдтона дијеле се џакови са пијеском за прављење насипа због могућих поплава, пренио је Ројтерс.

– Постоји потенцијални ризик по људске животе и уништење имовине и кућа. Морамо се покренути и бити спремни да се склонимо од циклона – саопштено је из ватрогасне службе.

Циклон друге категорије креће се убрзано према југоистоку и постоји могућност да би могао да прерасте у тропску олују 3. категорије, коју прате удари вјетра и до 224 километра на сат, саопштено је из метеоролошке службе.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Петросије

11.04.2021 09:41

Много смо лајали на Бога умјесто да смо му се молили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Петросије

11.04.2021 10:32

Свака цаст за коментар.

Name

ре

11.04.2021 11:24

Нема више божији опомена, него удара гадно и катастрофално изненада по свима исто, ради владајући бандита на земљи.

Name

пророк

11.04.2021 12:19

Назалост донели су дрзавне законе које се супроте Бозијим законима. Земљина кора биће раскидана провалама елемената из дубине Земље. Ти елементи, када се једном ослободе, однеће ризнице оних који су годинама умножавали и нагомилавали своје богатство, плаћајући бедне наднице онима који су за њих радили. И религијски свет ће бити страховито уздрман, јер се крај свему приближио. Настаје време када ћемо се у једном тренутку налазити на чврстом тлу, а већ у следећем ће се земља под нашим ногама усколебати. Земљотреси ће се догађати када их будемо најмање очекивали. Пожари, поплаве, земљотреси, бес сила великог бездана, катастрофе на мору и на копну, упућују нам опомену да се Божји Дух неће довека препирати с људима. Пре него што се Син човечји буде појавио на облацима небеским, покренуће се све природне силе. Муње с неба, које ће се сједињавати с огњем у земљи, учиниће да се планине диме као пећи и да реке лаве покрију села и градове. Масе истопљеног камења које ће доспевати у воду деловањем сила скривених у утроби Земље, учиниће да вода прокључа и да почне да избацује камење и земљу. Доћи ће до снажног земљотреса и до губитка великог броја људских живота.