Модричу је потребно вратити на пут развоја!

Модрича и сусједне оштине би требале искористи свој положај и близину ЕУ како би кренуле у реализацију пројекта изградње пословних зона  које би биле од огромног значаја за развој и добробит овог дијела Посавине.

Република Српска 09.04.2021 | 20:23
Модричу је потребно вратити на пут развоја!

Рекао је ово начелник Модриче Јовица Радуловић након састанка са предсједником СДС Мирком Шаровићем, који је у Модричи  боравио  и  у  својству шефа Клуба посланика СДС-ПДП-ДНС у Представничком дому Парламента  БиХ. Поред Шаровића у данашној посјети Модричи је учествовао и шеф Клуба посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић и начелници из СДС.

Радуловић је поручио да ће Модрича показати да има људске ресурсе и капацитете да се врати на пут развоја и просперитета и да ће искористи свој повољан географски положај.

„Модрича ће бити прва на раскрсници путева према ЕУ јер се на њеној територији укрштају коридор 5Ц и брза цесте Рача -Вукосавље. То је значајна прилика да заједно са сусједним општинама Шамац и Вукосавље размишљамо о пословним зонама које би биле од огромног значаја за развој и добробит овог дијела Посавине“, истакао је Радуловић.

Он је рекао да је на данашњем састанку кандидовао питања која су од значаја за Модричу, а могу се делегирати пред извршним  и законодавним органима власти на нивоу Републике и Босне и Херцеговине.

Радуловић наводи да је данашњу посјету искористио да се у разговору са  начелницима упозна са добрим искуствима у општинама које су се показале успјешне већ дужи низ година.

Предсједник СДС Мирко Шаровић  је изразио увјерење да ће начелник Радуловић и тим људи око њега донијети развој и просперитет Модричи и њеним становницима.

„Наша жеља је да помогнемо да функционисање власти буде на добро грађана и да локалне заједнице напредују “, казао је Шаровић.

Он је рекао да је за СДС побједа Јовице Радуловића у  Модричи, као и одличан резултат СДС у изборној јединици 4, од великог значаја.

„Као и у изборним јединицама  5 и 6 СДС у ИЈ 4 има побједнички резултат, гдје странака има два начелника и четири скупштинске већине“, истакао је  Шаровић.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Добој

09.04.2021 18:51

Када би имали навигацију у глави и петљу можда и би , и докле ове мишеве приказујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

09.04.2021 18:51

Лако је радити када нема снсд да прави ср.ње.Подршка Станивуковићу.Више нас је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шамац је бр.1

09.04.2021 19:01

Док је Милан Јелиц био зив и Модрица је зивјела.Додо је Масакрирао сада висе нема наде за Модрицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рафинерија је

09.04.2021 20:30

Додикова. Мислим да је на реду затварање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

10.04.2021 07:32

Враћајте, шта чекате? Лаки је млатити, треба мали и радити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

10.04.2021 20:10

О чему они причају??? У Шамцу не можеш наћи 1000 становника...да нема села,могли би изгубити статус општине.За Модричу не тврдим,али Шамац је готов.За њега више нема наде.Само да стане ово све са короном,остаће пензионери и 500 људи,маxимум.

ОДГОВОРИТЕ