Се*с скандал тресе Америку, Бајденов син, голе жене и пас!

Син америчког председника тема је свих америчких медија због наводног секс снимка који је испливао у јавност.

Свијет 09.04.2021 | 19:34
Се*с скандал тресе Америку, Бајденов син, голе жене и пас!

Две ударне емисије Фокс Њуза у четвртак увече приказале су експлицитне фотографије из наводног секс снимка Хантера Бадена, сина председника Америке Џоа Бајдена. Џош Босвел из Дејли Мејла придружио се Такеру Карлсону након писања текста о томе "шта НИЈЕ БИЛО у књизи Хантера Бајдена".

На првој фотографији наводно је приказан Хантер на леђима док две голе жене седе на њему, а на кревету се налази и пас. На другој емитованој фотографији наводно се види насмешени Хантер док вуче жену за косу. Босвел је то описао као "прилично узнемирујуц́е".

Погледајте фотографије из снимка које су објављене у америчким медијима:

Хантер - који је недавно објавио мемоаре, "Беаутифул Тхингс" - отворено је писао о својој борби са зависношц́у од дрога и како се опоравио.

Бајден, 51-годишњи правник, је на 255 страница књиге, за којом већ влада помама и јагма, пише о својој зависности од дрога и алкохола али и о трагедијама које су га задесиле - смрти мајке и брата Боа. У аутобиографији, Бајден пише о томе како је алкохол први пут пробао као 8-годишњак када се дочепао чаше шампањца на журци којом је његов отац славио поновну победу на изборима за Сенат. Први пут се напио као 14-годишњак, а за време студија на Џорџтауну и Јејлу се није ни трезнио.

Пријавио се на одвикавање када је већ био отац троје деце али је поклекнуо у авиону, када је од стјуардесе наручио коктел и до краја лета слистио још три. Не крије да је увек био склон алкохолу али каже да га је дефинитивно дотукла смрт старијег брата Боа, државног тужиоца који је као 46-годишњак преминуо од глиобластома, злоћудног тумора мозга.

Тада му се дефинитивно распао брак: и то због везе са удовицом покојног брата, која је једина, како је изјавио, могла да разуме његову тугу и бол. Уз то се навукао и на кокаин и на његов много јефтинији дериват крек који је куповао на улици, а његова дилерка је била средовечна бескућница, чије име у књизи није желео да објави. Хантер је изјавио да се нада да ће му се након објављивања књиге јавити - ако је још жива - да јој помогне, што сматра својом мисијом.

(Мондо)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Скептик

09.04.2021 18:11

Поремећена породица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рескептик

09.04.2021 20:39

Поремећена нација.

Name

Арм

09.04.2021 20:57

Какав отац,такав син.Само то се стари надрогира и почне нас бомбардовати.

Name

Петар

09.04.2021 21:23

Поремећено друштво већ одавно. Овакав образац је пројектован за цијели свијет. Сами хомићи, педофили, развратници, дрогераши... Забрањено је забрањивати!

Name

Сумњиво лице

09.04.2021 22:06

Ето сви поремецени, само ви нормални.Постење вам на дупе цури.Распитајте се какве ''активности'' се одвијају у апартманима зграде владе и хотелу Талија.Калигула и Нерон су били бецки дјецаци, наспрам онога сто се тамо десава.

Name

РЕ АРМ

09.04.2021 22:53

СТА ТИ ТО ПРИЦАС. А ТВОЈЕ ДВОРИСТЕ. СРПСКО. НАСЕ. ОВДЕ НА БАЛКАНУ. КОД НАС ДРЗАВЕ СВЕРЦУЈУ ДРОГУ И УБИЈАЈУ СВОЈУ МЛАДОСТ. ОВДЕ ДРЗАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ РАДЕ ОНО СТО ОВА ЗЕНА РАДИ У АМЕРИЦИ НА УЛИЦИ. НЕ ПЉУЈ ПРЕКО ПЛОТА НЕГО ОТВОРИ ОЦИ.

Name

Бане

10.04.2021 05:04

Није само тамо, лудило је преузело читав свијет, оно што је некад било ненормално сад је нормално

Name

Ненормално?

10.04.2021 07:40

Нама је РЕЧЕНО да је хомосексуализам "ненормалан, јер нас тако уче они који у својим редовима итекако имају ову појаву а говоре против исте као неморал или неноалност. Мислим на СПЦ! ДОКАЗАНО је 100x да хомосексуализам није болест нити је уопште заразно! Заразна је мржња и она није болест, али изазива праве болести, рак, дијабетес, депресију...

Name

Ре Петар

10.04.2021 07:41

Ово је узасно, али стети само уцесницима и онима који бирају да гледају и цитају. Поремецаји од којих пати насе друство (корупција, криминал, непотизам...) стете сваком зивом бицу, и цовјек не мозе изабрати да не види и не уцествује. Заиста сам запањен лицемјерством било кога од нас да критикује неморал. Теско би се могло наци друство у коме се висе лазе, краде и вара него код нас и то је много погубније и горе за насу дјецу од онога сто неко ради иза затворених врата. Од разврата дјецу моземо заститити, од криминалне дезаве не моземо. Апсолутно не одобравам и не оправдавам оно сто ради овај болесни Бајден, само скрецем пазњу на то да нико од нас нема право да казе било ста о моралу и постењу.

Name

Лудило

09.04.2021 20:38

Запад - разврат, деструкција, зло Исток - разум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудило

09.04.2021 23:50

Какав разум? На истоку влада цинизам, лицемјерство, лажни морал! Ууупс! Звучи као да ипак говорим о Западу? Ех, то је то! То нас чини 10x горим од Запада! Кријемо све лоше и за то оптужујем Запад без којег би били враћени у камено доба, у најбољем случају средњи вијек , којем неки теже већ одавно па.се жале кад падне снијег или додју поплаве, како немају услове живота за 21 вијек!?! Е, па багро цинична, нека нам је! Они јесу лоши, Запад, мислим, али ми смо грозни!

Name

Генерал

10.04.2021 04:22

Мање висе нормалне ствари у садасње вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нису то нормалне ствари

10.04.2021 17:54

Ни у које вријеме, ни биле ни це бити.