Se*s skandal trese Ameriku, Bajdenov sin, gole žene i pas!

Sin američkog predsednika tema je svih američkih medija zbog navodnog seks snimka koji je isplivao u javnost.

Svijet 09.04.2021 | 19:34
Se*s skandal trese Ameriku, Bajdenov sin, gole žene i pas!

Dve udarne emisije Foks Njuza u četvrtak uveče prikazale su eksplicitne fotografije iz navodnog seks snimka Hantera Badena, sina predsednika Amerike Džoa Bajdena. Džoš Bosvel iz Dejli Mejla pridružio se Takeru Karlsonu nakon pisanja teksta o tome "šta NIJE BILO u knjizi Hantera Bajdena".

Na prvoj fotografiji navodno je prikazan Hanter na leđima dok dve gole žene sede na njemu, a na krevetu se nalazi i pas. Na drugoj emitovanoj fotografiji navodno se vidi nasmešeni Hanter dok vuče ženu za kosu. Bosvel je to opisao kao "prilično uznemirujuće".

Pogledajte fotografije iz snimka koje su objavljene u američkim medijima:

Hanter - koji je nedavno objavio memoare, "Beautiful Things" - otvoreno je pisao o svojoj borbi sa zavisnošću od droga i kako se oporavio.

Bajden, 51-godišnji pravnik, je na 255 stranica knjige, za kojom već vlada pomama i jagma, piše o svojoj zavisnosti od droga i alkohola ali i o tragedijama koje su ga zadesile - smrti majke i brata Boa. U autobiografiji, Bajden piše o tome kako je alkohol prvi put probao kao 8-godišnjak kada se dočepao čaše šampanjca na žurci kojom je njegov otac slavio ponovnu pobedu na izborima za Senat. Prvi put se napio kao 14-godišnjak, a za vreme studija na Džordžtaunu i Jejlu se nije ni treznio.

Prijavio se na odvikavanje kada je već bio otac troje dece ali je pokleknuo u avionu, kada je od stjuardese naručio koktel i do kraja leta slistio još tri. Ne krije da je uvek bio sklon alkoholu ali kaže da ga je definitivno dotukla smrt starijeg brata Boa, državnog tužioca koji je kao 46-godišnjak preminuo od glioblastoma, zloćudnog tumora mozga.

Tada mu se definitivno raspao brak: i to zbog veze sa udovicom pokojnog brata, koja je jedina, kako je izjavio, mogla da razume njegovu tugu i bol. Uz to se navukao i na kokain i na njegov mnogo jeftiniji derivat krek koji je kupovao na ulici, a njegova dilerka je bila sredovečna beskućnica, čije ime u knjizi nije želeo da objavi. Hanter je izjavio da se nada da će mu se nakon objavljivanja knjige javiti - ako je još živa - da joj pomogne, što smatra svojom misijom.

(Mondo)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Skeptik

09.04.2021 18:11

Poremećena porodica.

ODGOVORITE
Name

Reskeptik

09.04.2021 20:39

Poremećena nacija.

Name

Arm

09.04.2021 20:57

Kakav otac,takav sin.Samo to se stari nadrogira i počne nas bombardovati.

Name

Петар

09.04.2021 21:23

Поремећено друштво већ одавно. Овакав образац је пројектован за цијели свијет. Сами хомићи, педофили, развратници, дрогераши... Забрањено је забрањивати!

Name

Sumnjivo lice

09.04.2021 22:06

Eto svi poremeceni, samo vi normalni.Postenje vam na dupe curi.Raspitajte se kakve ''aktivnosti'' se odvijaju u apartmanima zgrade vlade i hotelu Talija.Kaligula i Neron su bili becki djecaci, naspram onoga sto se tamo desava.

Name

RE ARM

09.04.2021 22:53

STA TI TO PRICAS. A TVOJE DVORISTE. SRPSKO. NASE. OVDE NA BALKANU. KOD NAS DRZAVE SVERCUJU DROGU I UBIJAJU SVOJU MLADOST. OVDE DRZAVNE INSTITUCIJE RADE ONO STO OVA ZENA RADI U AMERICI NA ULICI. NE PLJUJ PREKO PLOTA NEGO OTVORI OCI.

Name

Bane

10.04.2021 05:04

Nije samo tamo, ludilo je preuzelo čitav svijet, ono što je nekad bilo nenormalno sad je normalno

Name

Nenormalno?

10.04.2021 07:40

Nama je REČENO da je homoseksualizam "nenormalan, jer nas tako uče oni koji u svojim redovima itekako imaju ovu pojavu a govore protiv iste kao nemoral ili nenoalnost. Mislim na SPC! DOKAZANO je 100x da homoseksualizam nije bolest niti je uopšte zarazno! Zarazna je mržnja i ona nije bolest, ali izaziva prave bolesti, rak, dijabetes, depresiju...

Name

Re Petar

10.04.2021 07:41

Ovo je uzasno, ali steti samo ucesnicima i onima koji biraju da gledaju i citaju. Poremecaji od kojih pati nase drustvo (korupcija, kriminal, nepotizam...) stete svakom zivom bicu, i covjek ne moze izabrati da ne vidi i ne ucestvuje. Zaista sam zapanjen licemjerstvom bilo koga od nas da kritikuje nemoral. Tesko bi se moglo naci drustvo u kome se vise laze, krade i vara nego kod nas i to je mnogo pogubnije i gore za nasu djecu od onoga sto neko radi iza zatvorenih vrata. Od razvrata djecu mozemo zastititi, od kriminalne dezave ne mozemo. Apsolutno ne odobravam i ne opravdavam ono sto radi ovaj bolesni Bajden, samo skrecem paznju na to da niko od nas nema pravo da kaze bilo sta o moralu i postenju.

Name

Ludilo

09.04.2021 20:38

Zapad - razvrat, destrukcija, zlo Istok - razum

ODGOVORITE
Name

Ludilo

09.04.2021 23:50

Kakav razum? Na istoku vlada cinizam, licemjerstvo, lažni moral! Uuups! Zvuči kao da ipak govorim o Zapadu? Eh, to je to! To nas čini 10x gorim od Zapada! Krijemo sve loše i za to optužujem Zapad bez kojeg bi bili vraćeni u kameno doba, u najboljem slučaju srednji vijek , kojem neki teže već odavno pa.se žale kad padne snijeg ili dodju poplave, kako nemaju uslove života za 21 vijek!?! E, pa bagro cinična, neka nam je! Oni jesu loši, Zapad, mislim, ali mi smo grozni!

Name

General

10.04.2021 04:22

Manje vise normalne stvari u sadasnje vrijeme.

ODGOVORITE
Name

Nisu to normalne stvari

10.04.2021 17:54

Ni u koje vrijeme, ni bile ni ce biti.