Лажни дукљански профил с циљем моје дискредитације

- Ових дана на друштвеним мрежама осванула је гнусна лаж, па да цитирам аутора, да ја пљујем по Србији а наводно ћерка ми је удата у Шумадији - саопштио је глумац из Подгорице Данијел Прашчевић.

Забава 08.04.2021 | 13:12
Лажни дукљански профил с циљем моје дискредитације

Он даље наводи:

- Прво, друштену мрежу фејсбук као ни остале готово уопште не користим, тј. никада нисам објавио нити један једини коментар на истима, а и да јесам он би био искључиво усмјерен против дукљанско-монтенегринске идеологије коју заступа аутор ове лажи.

Друго, ћерка ми није удата у Шумадији, мада неби имао ниста против и да јесте, обзиром колико ми је сама Шумадија прирасла срцу...

И треће, у 15 година колико пишем сценарио за серију "Нијесмо ми од јуче" мислим да сам показао и доказао по чему заправо пљујем а шта истински волим.

Иначе, Данијел Прашчевић је аутор и глумац серије "Нијесмо ми од јуче", која се емитује на БН ТВ.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Брацо

08.04.2021 11:40

По мом закљућку према сценарију серије, господин Прашчевић је истински љубитељ српства и истине о црногорској стварности. Не видим чему ова подметања, а логично су у Миловом сценарију и његовог ДПС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

08.04.2021 12:30

Велика подрска, великом цовјеку и глумцу!! Данијел Прашчевић је дао немјерљив допринос друштвеним сазријевању насег народа, кроз искрен и хумором обојен приступ нашем менталитету, са свим његовим врлинама и манама. “Нијесмо ми од јуче” је много више од хумористичке серије... ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајурина

29.07.2021 20:53

Громада од човека. Србенда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мијо

14.01.2022 18:01

Прасцевиц је зива легенда!Свака његова реценица импресионира цовека!Камо лијепе среце да се емитује на свим националним телевизијама у региону!Људина је!Цар!

ОДГОВОРИТЕ