Lažni dukljanski profil s ciljem moje diskreditacije

- Ovih dana na društvenim mrežama osvanula je gnusna laž, pa da citiram autora, da ja pljujem po Srbiji a navodno ćerka mi je udata u Šumadiji - saopštio je glumac iz Podgorice Danijel Praščević.

Zabava 08.04.2021 | 13:12
Lažni dukljanski profil s ciljem moje diskreditacije

On dalje navodi:

- Prvo, društenu mrežu fejsbuk kao ni ostale gotovo uopšte ne koristim, tj. nikada nisam objavio niti jedan jedini komentar na istima, a i da jesam on bi bio isključivo usmjeren protiv dukljansko-montenegrinske ideologije koju zastupa autor ove laži.

Drugo, ćerka mi nije udata u Šumadiji, mada nebi imao nista protiv i da jeste, obzirom koliko mi je sama Šumadija prirasla srcu...

I treće, u 15 godina koliko pišem scenario za seriju "Nijesmo mi od juče" mislim da sam pokazao i dokazao po čemu zapravo pljujem a šta istinski volim.

Inače, Danijel Praščević je autor i glumac serije "Nijesmo mi od juče", koja se emituje na BN TV.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Braco

08.04.2021 11:40

Po mom zakljućku prema scenariju serije, gospodin Praščević je istinski ljubitelj srpstva i istine o crnogorskoj stvarnosti. Ne vidim čemu ova podmetanja, a logično su u Milovom scenariju i njegovog DPS.

ODGOVORITE
Name

Dragan

08.04.2021 12:30

Velika podrska, velikom covjeku i glumcu!! Danijel Praščević je dao nemjerljiv doprinos društvenim sazrijevanju naseg naroda, kroz iskren i humorom obojen pristup našem mentalitetu, sa svim njegovim vrlinama i manama. “Nijesmo mi od juče” je mnogo više od humorističke serije... ??????

ODGOVORITE
Name

Bajurina

29.07.2021 20:53

Gromada od čoveka. Srbenda

ODGOVORITE
Name

Mijo

14.01.2022 18:01

Prascevic je ziva legenda!Svaka njegova recenica impresionira coveka!Kamo lijepe srece da se emituje na svim nacionalnim televizijama u regionu!Ljudina je!Car!

ODGOVORITE