Власт нема пролазну оцјену ни од својих присталица

Говедарица сматра да ни највеће присталице СНСД-ове власти, када би били објективни и када би смјели на глас коментарисати, не би им дали пролазну оцјену.

Република Српска 07.04.2021 | 17:12
Власт нема пролазну оцјену ни од својих присталица

- Подизање оптужнице министру унутрашњих послова за угрожавање безбједности у оно вријеме посланика Станивуковића (Драшка) је идеална прилика да се Додик ослободи Лукача у наредних годину дана - сматра високи функционер СДС-а Вукота Говедарица.

Према његовим ријечима, у такав сценарио могле би да упливају велике рибе из правосуђа БиХ ако, како је казао, већ и нису упливале.

"Наравно, по Додиковом налогу а све под причом како је Лукач угрозио безбједност народног посланика и да тако нешто суд није могао толерисати", казао је Говедарица у интервјуу порталу Скенер.

Мишљења је да Додик има осјећај, не само да га многи у странци не прате у његовим активностима, него га лично и угрожавају, тако да ће раскол у странци коју води добијати све више на интензитету.

На питање како оцјењује рад власти у Републици Српској и на нивоу БиХ, Говедарица је рекао да влада није у стању да без кредитних задужења постигне буџетску равнотежу.

"То говори да из године у годину много више трошимо него што имамо приходе. Ресурси нису стављени у функцију развоја него су постали плијен бахатих и привилегованих. Влада није у стању да издвоји у епидемији короне ни минималан износ средстава за привреду, грађане и здравствени сектор. Србија је само за привреду и грађане обезбиједила више од 1000 евра по глави становника а Република Српска 18 пута мањи износ по становнику", казао је он.

Он наводи да Србија гради четврту болницу за годину дана, а власт Републике Српске је набавила неки шатор који је назван  покретна болница и који је на крају враћен купцу.

Када је у питању Савјет министара, Говедарица каже да предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија је незаинтересован за било какав резултат.

"Медјутим, што се тиче српског члана предсједништва Милорада Додика код њега сам запазио двије ствари које имају некакав резултат. Прихватио је наставак МАП-а и НАТО пут и врло успјешно је од предсједника Србије испросио најосновнија средства која су нам биле потребна у времену пандемије", казао је Говедарица.

Он закључује да чак ни највеће њихове присталице када би били објективни и када би смјели на глас коментарисати, послије свега, не би им дали пролазну оцјену.

(БН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Играц

07.04.2021 16:14

Има итекако,никад нам боље није било. Хвала СНСД-у❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФУТФУТ

07.04.2021 16:33

Додицк на апаратима

Name

БЛ

07.04.2021 16:35

Играцу боту ти миси низакакве лиге. Двије лијеве

Name

Да, да

07.04.2021 16:38

Сад це бљеснути црвендаци. Цували су се за велике ствари. ХАХАХАХА

Name

Страх

07.04.2021 16:47

Несрећо бедна

Name

Ре играц

07.04.2021 16:48

Глава ти се наопако окренула и теби и твојима

Name

Душко

07.04.2021 19:27

Бууууу говедо, ко те је одвезао са јасли. Још покушаваш да се бавиш политиком а видио си да немаш појма.

Name

Ре.играц

08.04.2021 04:36

Олосу стосте играли игралисте ти и твоји мафијаси из снсд готовисте васе заслуге су нула као сто су и до сада биле прљавом игром и изборном крадјом владате али надоцете као погаца са гермом

Name

Зоки

07.04.2021 16:35

Њима је битно да они за њих гласају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масло

07.04.2021 19:24

Ово је једна сектаска игра без краја. Партија пријављује, партија истражује,партија суди. Партија ти даје=кради. Партија те држи= али цути. Партија незна како= дизи кредит. БиХ је једна лијепа територија са нормалним градјанима али земљу су окупирали националисти под плаштом Партија које као брину о свом стаду.Три партије и тројица хадзија који су све претворили у секте и тако створили гломазан апарат крвопија буџета тј. својих поданика. Партије запошљавају ухљебе, сколована младост бјежи вани, пензионери ћуте и гладују, Европа гледа и насладјује се нашом пропасти и здушно купи све сто је младо а школовано. Тунел је ту али ни на крају нема свјетла.

Name

Петyр Баелисх

07.04.2021 16:46

Они немају пролазну оцјену од кад су узјахали овај јадни народ на оној срамној скупштини РС 1998. кад је Биљана довела Милорада и дала му мјесто премијера. Они не владају од јуче, него скоро 20 година са неким малим прекидима. Уништавају све као куга, неспособни да се изборе са било каквим стварним проблемом. Срозали су друштво на ниво емисија о Опстанку. Отми, укради, превари, продај, узми кредит и тако у круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

22 године влада

07.04.2021 18:36

Прво улицом, силом, пљацком, преварама, уцјенама, репресијом....

Name

Обараци

07.04.2021 17:04

Успјесно обарају сами себе! сви потези у задњих мјесец дана изазвали су револт већег дјела народа! Сад Драле има 83% подршку.. народу је висе доста криминала, политичких елита,приватизованих републицких институција,тајкуна а сви су они у редовима снсда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаце Лорд

07.04.2021 18:29

Нема ни Мирко

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

07.04.2021 19:38

Није Говедарица за шпица напада на СНСД, по свему му више лежи позадина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мица

08.04.2021 10:38

ти си сигуран за позицију а боље је да си сигуран у то док је Шаровина ког си ти условио да буде на челу сдс нече исти сдс имати подршку ,веч че само падати на изборима.што прије то сватиш и да обојица и још неки напустите сдс на изборима че сдс имати више гласова.управо сте вас двојица допринијели да сдс напусте њени оснивачи и вјерни чланови који и сад че добити више гласова од вас.ко год у сдс не мисли као вас двојица ви их саботирате и настојите да их отјерате а то ду итек ако квалитетни сдсовци а ти мало мучни главом и сам себи признај да је то тако.ако желите бољи резултат на изборима што прије напустите сдс док није касно у противном желите да миле баја опет побједи,па ко је фукара.

ОДГОВОРИТЕ