Његов посао је да раздваја ожењене мушкарце од њихових љубавница!

31-годишњи Xиао Схенг је "саветник за емоције“ он се специјализовао да раздваја ожењене мушкарце Кинезе од њихових љубавница и осигуравањем да се они врате својим супругама, које су такође његове клијенткиње...

Занимљивости 05.04.2021 | 15:25
Његов посао је да раздваја ожењене мушкарце од њихових љубавница!

Ксиао Шенг се шест година бавио раздвајањем ожењених мушкараца од љубавница и од тада је превалио дуг пут откако је први пут започео свој јединствени посао.

Сада уз њега ради особље од 8 људи, укључујуц́и аналитичаре ситуације и менаџера за корисничке услуге, као и глумце и директоре спремне да му помогну када треба да се изведу одређени сценарији. Његове технике могу бити врло сложене и врло скупе, с тим што просечан уговор кошта клијента позамашних 150.000 јуана (или око 23.000 америчких долара).

У једном интервјуу, млади "саветник за емоције“ Xиао детаљно је објаснио неке од својих најновијих случајева и начине на које је решавао проблем то јест случај.

Прошле јесени га је ангажовала жена чији је супруг варао са млађом женом (љубавницом), па се представио као планер одмора и организовао кратко бекство за брачни пар. Током одмора муж је добио писмо од непознате особе, упозоравајуц́и га да што пре прекине са љубавницом јер  " она има новог дечка“. У коверти су се као доказ налазиле и неке фотографије.

Током десетодневног одмора, супруг је имао довољно времена да процени своју ситуацију и поправи однос са својом супругом. Када су се вратили куц́и, супруг, је прекинуо  љубавну везу са љубавницом, никада не сазнавши да је Ксиао Шенг сместио "подвалу"  о његовој љубавници и организовао да добије компромитујуц́е слике своје љубавнице

За своје услуге у горе представљеном случају, Ксиао Шенг је добио накнаду од 200.000 јуана (око 30.000 долара), коју је преварена супруга више него радо платила

Очигледно такви клијенти нису нимало ретки, иако 31-годишњи предузетник никада не даје било какве гаранције, да ће успети у свом подухвату да раздвоји ожењене мушкарце од љубавница јер увек има превише неконтролисаних фактора.

Велики део услуге се своди на то, да Ксиао Шенг анализира ситуацију и све укључене стране те тако долази до најбољег решења за глатко решавање проблема. Понекад ц́е ангажовати атрактивног глумца да заведе љубавницу и потајно фотографише њих двоје, да би их касније послали ожењеном мушкарцу фотографије као доказ њеног неверства, други пут ц́е је пратити около да виде има ли неке тајне које се могу искористити.

Иако ц́е вец́ину пута Ксиао Шенг и његов тим пронац́и начине да натерају ожењене мушкарце да раскину са љубавницама, понекад ц́е приступити женама директно и покушати да их убеде да би за њих најбоље било да прекину везу са ожењеним човеком. То је врло тешко и дуготрајно дело за извођење наводи Ксиао.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар