Njegov posao je da razdvaja oženjene muškarce od njihovih ljubavnica!

31-godišnji Xiao Sheng je "savetnik za emocije“ on se specijalizovao da razdvaja oženjene muškarce Kineze od njihovih ljubavnica i osiguravanjem da se oni vrate svojim suprugama, koje su takođe njegove klijentkinje...

Zanimljivosti 05.04.2021 | 15:25
Njegov posao je da razdvaja oženjene muškarce od njihovih ljubavnica!

Ksiao Šeng se šest godina bavio razdvajanjem oženjenih muškaraca od ljubavnica i od tada je prevalio dug put otkako je prvi put započeo svoj jedinstveni posao.

Sada uz njega radi osoblje od 8 ljudi, uključujući analitičare situacije i menadžera za korisničke usluge, kao i glumce i direktore spremne da mu pomognu kada treba da se izvedu određeni scenariji. Njegove tehnike mogu biti vrlo složene i vrlo skupe, s tim što prosečan ugovor košta klijenta pozamašnih 150.000 juana (ili oko 23.000 američkih dolara).

U jednom intervjuu, mladi "savetnik za emocije“ Xiao detaljno je objasnio neke od svojih najnovijih slučajeva i načine na koje je rešavao problem to jest slučaj.

Prošle jeseni ga je angažovala žena čiji je suprug varao sa mlađom ženom (ljubavnicom), pa se predstavio kao planer odmora i organizovao kratko bekstvo za bračni par. Tokom odmora muž je dobio pismo od nepoznate osobe, upozoravajući ga da što pre prekine sa ljubavnicom jer  " ona ima novog dečka“. U koverti su se kao dokaz nalazile i neke fotografije.

Tokom desetodnevnog odmora, suprug je imao dovoljno vremena da proceni svoju situaciju i popravi odnos sa svojom suprugom. Kada su se vratili kući, suprug, je prekinuo  ljubavnu vezu sa ljubavnicom, nikada ne saznavši da je Ksiao Šeng smestio "podvalu"  o njegovoj ljubavnici i organizovao da dobije kompromitujuće slike svoje ljubavnice

Za svoje usluge u gore predstavljenom slučaju, Ksiao Šeng je dobio naknadu od 200.000 juana (oko 30.000 dolara), koju je prevarena supruga više nego rado platila

Očigledno takvi klijenti nisu nimalo retki, iako 31-godišnji preduzetnik nikada ne daje bilo kakve garancije, da će uspeti u svom poduhvatu da razdvoji oženjene muškarce od ljubavnica jer uvek ima previše nekontrolisanih faktora.

Veliki deo usluge se svodi na to, da Ksiao Šeng analizira situaciju i sve uključene strane te tako dolazi do najboljeg rešenja za glatko rešavanje problema. Ponekad će angažovati atraktivnog glumca da zavede ljubavnicu i potajno fotografiše njih dvoje, da bi ih kasnije poslali oženjenom muškarcu fotografije kao dokaz njenog neverstva, drugi put će je pratiti okolo da vide ima li neke tajne koje se mogu iskoristiti.

Iako će većinu puta Ksiao Šeng i njegov tim pronaći načine da nateraju oženjene muškarce da raskinu sa ljubavnicama, ponekad će pristupiti ženama direktno i pokušati da ih ubede da bi za njih najbolje bilo da prekinu vezu sa oženjenim čovekom. To je vrlo teško i dugotrajno delo za izvođenje navodi Ksiao.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar