Дјечак из Ирака тешко рањен у обрачуну миграната

Испред тржног центра у Великој Кладуши у 18:20 сати дошло је до пуцњаве у којој је тешко рањен осмогодишњи дјечак из Ирака.

Босна и Херцеговина 03.04.2021 | 21:46
Дјечак из Ирака тешко рањен у обрачуну миграната

Испред тржног центра у Великој Кладуши у 18:20 сати дошло је до пуцњаве у којој је тешко рањен осмогодишњи дјечак из Ирака.

Како сазнаје Клиx, пуцњава је услиједила након сукоба између двије групе миграната, а како је за тај портал казао портпарол  МУП-а УСК Але Шиљдедић, исте информације су и они добили те их тренутно провјеравају.

"Претпоставља се да су то мигранти, али не можемо то утврдити док не дођемо до починилаца. Наводно је дошло до употребе ватреног оружја што ће, ако се утврди да је ријеч о мигрантима, бити први пут у мигрантској кризи да се користи ватрено оружје и то је забрињавајући податак", казао је Шиљдедић.

Шиљдедић је потврдио да је тешке повреде задобио осмогодишњи дјечак из Ирака (2013.).

"Он највјероватније није био мета већ је случајна жртва. Метак је залутао и погодио га у леђа. Тренутно се налази у тешком стању, боре му се за живот у болници. Ријеч је о дјечаку мигранту који је шетао с оцем у близини", навео је Шиљдедић.

Шиљдедић је нагласио да ће више информација бити познато накнадно те да ће истрага утврдити како је дошло до овог немилог догађаја.

(БН) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Саx

03.04.2021 20:00

Почело наоружавање... Па ко нормалан може њима дати-продати оружије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

04.04.2021 06:18

Ако мигранти имају орузје И јос ако се томе гледа кроз прсте, онда се ова дрзава нема цему бољем надати, боље стварно И не заслузује.

Name

Тртмрт

03.04.2021 20:11

Увод у веца ср...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оружје

03.04.2021 21:13

Продају му Власи и кажу послије Бошњаци их наоружавали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

03.04.2021 21:18

Нико у овој проклетој авлији није безбиједан, нити це бити, док је ове власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

04.04.2021 04:16

Мигранти су препостени сами себи медији њима има насилника и могу бити искориштени од стране радикални људи са овим проблемом држава би се морала позабавити .свакоме утврдити индетитет и држављанство путни лист направити и гдје год нема рата убте земље враћати назад под условом да власт те земље прихваћа своје грађане назад без тортуре . Организирати масовне депортације као француска што је извела против градјане ЕУ искључиво рома из Румуњске и Бугарске који су били изградили илегална насеља око Париза . Припремити авионе војску полицију кесе са храном по 100 долара за дјепарац и у авион бато директ Сарајево Исламабад Сарајево Кабул ово би био легалан и фер процес .него да се убијају међусобно и гину на разно разне начине .свака држава по уставу у свијету мора да прихвати своје градјане назад .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар Кочић

04.04.2021 05:07

Мора се и код нас као у САД увести закон да смијес имати наорузање у куци и да је приватни посјед светиња.ко удје неовластено у двористе одмах пуцати.ови це нас поклати на спавању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

04.04.2021 05:34

Ре. Добро си написао ко нормалан. Посто зивимо у овако неуредјеном систему накарадном а назалост имали смо градјански рат орузја остало на све стране продадосмо даби презивјели вјеру за вецеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злаја

04.04.2021 05:56

Супер ,сад имају и ватрено оружје,до сад су само хладним оружјем нападали држављане ове државе и обрачунавали се медјусобно. Да нису ископали ,прије времена ,оно за Недај Боже?! Нису луди Европљани што им недају са удју у ЕУ .

ОДГОВОРИТЕ