„Дани здравља у Бингу“ – активност у знаку здраве исхране и вриједних поклона

Већ четврту годину заредом компанија Бинго у сарадњи с партнерима организује активности поводом Свјетског дана здравља који се обиљежава 7. априла. Ове године партнер пројекта је вода „Оаза“, а пријатељи пројекта су Бернy, Беемед, Францк, Виндија, Нектар и Нутрибуллет. 

Босна и Херцеговина 01.04.2021 | 15:53
„Дани здравља у Бингу“ – активност у знаку здраве исхране и вриједних поклона

Осим одличне понуде и снижених цијена из асортимана здраве прехране, сваке године се организују и промотивне активности на продајном мјесту. Због неповољне епидемиолошке ситуације и ограничења која су на снази, компанија Бинго је ове године одлучила да направи нешто другачији концепт.

Наиме, на Фацебоок-у и Инстаграм-у су објавили по један натјечај који учесницима даје шансу да освоје Нутрибуллет и вриједне поклон пакете.

Потребно је да корисници ових друштвених мрежа направе свој смоотхие користећи се артиклима из акцијске понуде „Дани здравља“. Рецепт за смоотхие требају написати у коментару на Фацебооку , а  на Инстаграм сторy поставити фотографију на којој се види шта су све користили.

„Како бисмо се бар на кратко одвојили од свакодневних информација о епидемији, натјечај и активности смо усмјерили на оно што нам је сада свима неопходно, а то је брига о себи у мало другачијем контексту. Здраво тијело, позитивне мисли, једноставни трикови за здраве и брзе оброке тема су овогодишње активности, а уз савјете нутриционистице Маризеле Шабановић и кухара Мирана Карића, сватко може припремити једноставан и здрав оброк или смоотхие“ наводе из Бинга.

На друштвеним мрежама Бинга од данас можете пронаћи све везано за натјечаје и погледати занимљива видеа Маризеле и Мирана које су намирнице они одабрали, те које оброке и смоотхије препоручују свима.

Удружење медицинских сестара и техничара Републике Српске је подржало овај пројекат у Бингу, те ће 7. априла од 10 до 13 сати у Бинго хипермаркету у Бањалуци купцима дијелити јабуке и вршити мјерење тјелесне температуре. Из овог удружења кажу: „Савјети за све нас су: припазимо на правилну исхрану, уносимо намирнице богате витамином Ц,  богате гвожђем, нађимо времена за активности на отвореном, једимо што више поврћа, уносимо довољно течности у наш организам и спавајмо довољно“

Информације о натјечају можете пронаћи на хттпс://бит.лy/3дојрхР  а акцијску понуду на хттпс://бит.лy/3фз0хбМ

(БН)