Поново протест у Бијељини: Зашто само ми не радимо?

Закупци у Агротржном центру у Бијељини поново су се окупили тражећи да попут других тржних центара наставе рад уз поштовање епидемиолошких мјера.

Република Српска 31.03.2021 | 09:44
Поново протест у Бијељини: Зашто само ми не радимо?

“Дошли смо у ситуацију да се на овакав начин морамо побунити против ових мјера за које сматрамо да нису коректне према свима. Сви велики тржни центри потпуно нормално раде, а само нас неколицина не можемо радити. Ми имамо забрану, немамо прилику да радимо и огорчени смо јер је ово кап која је прелила чашу. Тражимо да или сви радимо или нас све затворе,” каже закупац на Агротржном центру Биљана Ранкић

“Ми смо овдје због неравноправности, запостављени смо у односу на друге тржне центре који регуларно раде. Сматрамо да треба да будемо равноправни са осталима и да се мора изнаћи неко ријешење,” додаје закупац на АТЦ Бијељина Милан Трифковић

Подршку малим привредницима данас је дао градоначелник Бијељине Љубиша Петровић који је истакао да је упутио допис Републичком штабу за ванредне ситуације о кршењу прописаних мјера.

“Питали смо их како је могуће да се Министарство трговине и туризма ставља изнад одлука Републичког штаба. Ми желимо да поштујемо мјере које је донио Републички штаб и ови људи желе то да поштују, али очекују од других да и они поштују све те мјере и да имају једнак третман сви. Осјетио сам потребу да им прикажем овај документ који смо послали, јер је њихово право да знају да смо уз њих,” истакао је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Петровић додаје да ће уколико не добије одговор у току данашњег дана, већ сутра отићи лично у Бањалуку и питати зашто одређени тржни центри могу да раде, а други не могу и да неће дозволити дупле аршине у Бијељини.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

31.03.2021 07:50

Јебеш ти Закон слушај Зору Видовић шта каже!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

31.03.2021 08:02

А ко је овај што им држи предавање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постењацина

31.03.2021 08:07

Идите испред опстине или јос боље испред куце политицара који доносе такве одлуке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Етер wоркерс

31.03.2021 08:49

Прототипи управе. Софтвер за цивилне рацунаре. Подрска протестима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

31.03.2021 13:57

Ко Војин прекријете трзни центар и радите

ОДГОВОРИТЕ