Ponovo protest u Bijeljini: Zašto samo mi ne radimo?

Zakupci u Agrotržnom centru u Bijeljini ponovo su se okupili tražeći da poput drugih tržnih centara nastave rad uz poštovanje epidemioloških mjera.

Republika Srpska 31.03.2021 | 09:44
Ponovo protest u Bijeljini: Zašto samo mi ne radimo?

“Došli smo u situaciju da se na ovakav način moramo pobuniti protiv ovih mjera za koje smatramo da nisu korektne prema svima. Svi veliki tržni centri potpuno normalno rade, a samo nas nekolicina ne možemo raditi. Mi imamo zabranu, nemamo priliku da radimo i ogorčeni smo jer je ovo kap koja je prelila čašu. Tražimo da ili svi radimo ili nas sve zatvore,” kaže zakupac na Agrotržnom centru Biljana Rankić

“Mi smo ovdje zbog neravnopravnosti, zapostavljeni smo u odnosu na druge tržne centre koji regularno rade. Smatramo da treba da budemo ravnopravni sa ostalima i da se mora iznaći neko riješenje,” dodaje zakupac na ATC Bijeljina Milan Trifković

Podršku malim privrednicima danas je dao gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji je istakao da je uputio dopis Republičkom štabu za vanredne situacije o kršenju propisanih mjera.

“Pitali smo ih kako je moguće da se Ministarstvo trgovine i turizma stavlja iznad odluka Republičkog štaba. Mi želimo da poštujemo mjere koje je donio Republički štab i ovi ljudi žele to da poštuju, ali očekuju od drugih da i oni poštuju sve te mjere i da imaju jednak tretman svi. Osjetio sam potrebu da im prikažem ovaj dokument koji smo poslali, jer je njihovo pravo da znaju da smo uz njih,” istakao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Petrović dodaje da će ukoliko ne dobije odgovor u toku današnjeg dana, već sutra otići lično u Banjaluku i pitati zašto određeni tržni centri mogu da rade, a drugi ne mogu i da neće dozvoliti duple aršine u Bijeljini.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

31.03.2021 07:50

Јебеш ти Закон слушај Зору Видовић шта каже!!!

ODGOVORITE
Name

Laki

31.03.2021 08:02

A ko je ovaj što im drži predavanje

ODGOVORITE
Name

Postenjacina

31.03.2021 08:07

Idite ispred opstine ili jos bolje ispred kuce politicara koji donose takve odluke.

ODGOVORITE
Name

Eter workers

31.03.2021 08:49

Prototipi uprave. Softver za civilne racunare. Podrska protestima.

ODGOVORITE
Name

Mile

31.03.2021 13:57

Ko Vojin prekrijete trzni centar i radite

ODGOVORITE