Нинини отац и мајка стали на страну бившег зета!

Бранислав Радуловић, отац Нине Радуловић, бивше супруге Бранислава Лечића, каже да сумња у оптужбе глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао његов бивши зет и истиче да се с њим, чуо одмах после полиграфског тестирања.

Забава 30.03.2021 | 20:34
Нинини отац и мајка стали на страну бившег зета!

- Тада ми је рекао да је јако уморан. Ви као новине сте врло коректно извештавали, и то о чему сте писали знам и ја. Ми смо били на Космају кад је то одјекнуло. Баш смо се шокирали јер то не личи на Леку. Он је леп човек, шармер и био је пожељан тих момачких дана. Не знам која је намера те девојке била и какав јој је план у вези са овим случајем. Без обзира на то што је његов лик у филмовима прек, код куће смо имали дивних тренутака. И дан-данас је тако - каже господин Радуловић.

Он се осврнуо и на брак своје ћерке с глумцем. <див> 

- Шта је приватно било међу њима, не знам, нити знам који су разлози за развод моје ћерке и Леке. Нисам у то ни улазио, нити сам се мешао. Знам да ако се мешате, можете да изазовете пркос. Пустио сам да њихов брак тече како су они желели. Никада нису правили неке инциденте пред нама. Лека је био изванредан, нарочито са мном. Никада нисам хтео да заузимам страну. И данас смо у коректним односима, бринемо о њиховом сину - завршава Радуловић.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-30/03302021063851.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="919" />

И мајка Нине Радуловић Горица свим снагама је стала уз бившег зета Бранислава Лечића. Она је пре неколико дана дала једину изјаву о овом случају, и то за Курир: - Поручујем свима који толико форсирају ту тему и то свима замерам - не може ништа да се каже исправно док се не сазнају све чињенице. Моје мишљење је да се ради о једној жени, да будем блага, врло проблематичној, чију биографију и стил живота треба мало зачепркати. О томе се ради. Нама је све остало познато у вези с другом страном и ту треба само оставити да се ствари одвијају по процедури. Ми о том човеку имамо најбоље могуће мишљење, док не сазнамо нешто што још увек не знамо, и онда га можда променимо. За сада имамо савршено мишљење о Браниславу.

(Курир.рс Фото:принтсцреен)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИРКО

30.03.2021 19:22

Ова Данијела је толико покватена, подлост јој избија из очију.

ОДГОВОРИТЕ