Рада продаје имање у селу: Продаћу њиву спустила сам цену!

Оевачица Рада Манојловић решила је да прода два имања која је купила у родном селу Четереже 2019. године за 20.000 евра.

Забава 30.03.2021 | 18:30
Рада продаје имање у селу: Продаћу њиву спустила сам цену!

Наиме, како се наводи, она је спустила цену земљишта на 15.000 евра, а за неколико дана би требало да званично постави оглас са свим детаљима око продаје.

- Имање које је Рада купила пре две године има неколико ари и налази се поред њене породичне куће у селу Четереже. Њена породица је ту гајила органску храну, коју су делом продавали и на локалној пијаци, али је Рада сад решила да то ипак прода. Причала је са оцем и маћехом и рекла да би могли да узму солидан новац ако њиве ставе у оглас, а то би им значило јер у овом тренутку не знају када ће да почне да тезгари. Штек који је имала се скоро потрошио, а наступа нема. У време кризе Рада је спремала нове песме, већ је причала о томе да јој је Харис помогао и дао одређену суму новца, али сада обоје не наступају нигде - прича извор близак певачици.

Манојловићкина маћеха Сузана и отац Раде нису били за то да се део имања продаје, па су Раду убеђивали да је земља вреднија од неколико хиљада евра.

- Ради је отац одмах рекао да не треба да продаје њиве и да ће се већ некако снаћи док не прође криза. Објаснио јој је да од земље увек може да се живи и да не треба да доноси нагле одлуке, али је она одавно пресекла. Рекла је да ће ускоро да постави оглас за продају и да је спремна да преговара да се цена још мало спусти да би што пре продала њиве - прича извор. 

Рада је поводом целе приче рекла да је продаја имања тренутно најпаметнији потез који је могла да донесе.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-30/03302021063211.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="738" />

- У свом селу имам више имања и мислим да није страшно ако продам неколико ари. Земљу сам купила пре две године, али то није све што имамо. Сада је битно да се имам новац у штеку, не знамо колико ће епидемија да траје. Ко зна кад ћу да кренем да зарађујем, не само ја већ и моје колеге. Продаћу њиву, спустила сам цену, али видећемо још шта и како - потврдила је фолкерка.

(Курир.рс/С.телеграф Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар