Слађа Алегро открила зашто је прекинула пријатељство са колегиницом али и са ким је добра!

Певачица Слађа Алегро причала је о дружењу са колегама, открила да ли има сујете на естради, а посебно се осврнула на дугогодишње пријатељство са Секом Алексић.

Магазин 28.03.2021 | 15:42
Слађа Алегро открила зашто је прекинула пријатељство са колегиницом али и са ким је добра!

- Све је могуће када нешто желите. Ја сам неко ко нема никакав лош однос ни са једним колегом, колегиницом. Андреану (Чекић) наведем као неког са ким је живот раздвојио, путеви су нам се разишли, али нема зле крви. Са људима са естраде сам заиста у лепим односима, коректним, без обзира што би можда неко рекао да није баш тако. Ја мислим да је могуће да се оствари пријатељство на естради, ако је могуће. Има сујете, постоји, али ја на својој кожи нисам осетила. Можда некада неко каже из куртоазије да је нешто лепо, али имам безброј колега који су увек ту да похвале. Са Секом, Цецом, Пеђом Меденицом, Адилом, они су ми породица - рекла је Слађа.

О ДРУЖЕЊУ СА СЕКОМ

 

- Сека и ја причамо о свакодневним обавезама, животу, избегавамо неке ружне теме, Секина породица је увек ведра и насмејана, поготово када су у свом дому. То дружење траје сатима, некад заборавимо и кад смо дошли, а онда схватиш да је време деци за спавање. Спремамо храну, лепо поједемо, нас две о женским темама, Зоран и Вељко обично у другој просторији неке своје теме и ето - испричала је певачица у емисији "Премијера-Викенд Специјал". 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар