Певачица се породила у 5. деценији а после 10 дана објавила необично име бебе!

Певачица Маја Шупут породила се 17. марта и на свет је донела сина. Током трудноће она је најављивала да ће она и њен суптуг Ненад Татаринов дечаку дати необично име.

Забава 27.03.2021 | 17:21
Певачица се породила у 5. деценији а после 10 дана објавила необично име бебе!

Маја је десет дана све држала у неизвесности, а онда је решила да открије име сина. Наиме она је уз фотографију бебе саопштила пратиоцима име које је одабрала за њега. 

- Ћао екипо, коначно да се и ја јавим... Након што сте месецима, хтели то или не, читали о мени апсолутно све (понекад и свашта) ред је да се представим ликом и именом. Зовем се Блоом Татаринов и хтео бих да се захвалим свима на честиткама, лепим жељама, поклонима, позитивној енергији, прелепим речима и добродошлици - написала је она и дадала:

- Мама и тата су ми пресрећни, стално нешто гугућу и пјевају, причају неким дечјим тоном и са осмехом у гласу. Биће да су баш јаааако весели због мене. Ја сам преузбуђен око свега што ме чека а судећи по вашој позитиви биће пуно весеља у будућности. Још једном хвала за љубав, воли вас Блоом - завршила је објаву певачиц која је недавно истакла да је ово била њена прва и последња трудноћа због њених година. 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

 

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мајо

27.03.2021 17:14

Нека ти је са срецом добитак сина.Зиви и здрави били.

ОДГОВОРИТЕ